Winter Park Martinky ukončil lyžiarsku sezónu, cesta ostane jednosmerná už len pár dní


Foto: Winter Park Martinky ukončil lyžiarsku sezónu, cesta ostane jednosmerná už len pár dní Foto: Facebook/Winter Park Martinky na Martinských holiach

Uplynulá zima patrila k tým najteplejším za dlhé roky, čo nepotešilo najmä milovníkov zimných športov. Lyžiarske strediská sa však napriek premenlivému počasiu snažili udržať snehovú pokrývku na svahoch čo najdlhšie.

Odhodlaní lyžiari a snoubordisti sa v posledných týždňoch spúšťali po mokrom snehu zmiešanom s blatom, vo vyšších polohách sa podarilo na zjazdovky dostať aspoň technický sneh.

Jedným z každoročne najdlhšie otvorených zimných stredísk na Slovensku je jednoznačne Winter Park Martinky. Aj to však včera oznámilo koniec sezóny 2023/2024.


„Všetkým fanúšikom strediska Winter Park Martinky ďakujeme za priazeň počas sezóny 2023/2024 a tešíme sa na ďalšiu snehovú nádielku na Martinských holiach o niekoľko mesiacov,“ napísalo stredisko.


Na Martinské hole sa do 31. marca dostanete autom iba doobeda, dole zas zídete až po 13:00 hod. Jednosmerný režim býva zavedený každú zimu kvôli veľkému množstvu lyžiarov a nebezpečnému ľadu na ceste. Od apríla bude premávka opäť obojsmerná. Pri rampách sa už za vstup na cestu neplatí.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu