FOTO: Autá v Ružomberku poškodil 5-krát po sebe. Teraz rozleptal kapotu, rozbil okná a prepichol gumy


FOTO: Autá v Ružomberku poškodil 5-krát po sebe. Teraz rozleptal kapotu, rozbil okná a prepichol gumy
Galéria: 10 fotiek
Foto: Facebook/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

Vandalizmus vrátane poškodzovania parkujúcich motorových vozidiel je problémom, ktorý trápi mnohé mestá v Žilinskom kraji. V Ružomberku sa však neznáma osoba alebo skupina zameriava na vozidlá jediného majiteľa.

Počas uplynulých troch rokov si obyvateľ sídliska Kľačno už 5-krát našiel zničené aspoň jedno zo svojich áut. Naposledy sa na nich niekto vyzúril dnes 23. marca nadránom, pravdepodobne medzi 1:00 hod. a 4:00 hod. Zúfalý majiteľ sa preto obrátil s prosbou o pomoc na skupinu HAKA.

„Vždy sme dali dané poškodenie na políciu s trestným oznámením na neznámu osobu, aj keď vieme, kto nám to robí. Nikdy sa nič nevyriešilo, raz sa kamery netočili, inýkrát nič nevideli. Pripadne sa nespustila kamera v aute. Už som zúfalý a neviem, ako pokračovať, polícia mi tvrdí, pokiaľ páchateľa nechytíme pri čine, nič nedosiahneme,“ vysvetlil svoju situáciu majiteľ.


Jeho vozidlá po nočnom útoku nedopadli práve najlepšie. Páchateľ na nich prepichol pneumatiky, rozbil okná a celé vozidlá pooblieval neznámou látkou, ktorá rozleptala ich povrch. Škody, ktoré doteraz spôsobil, sa mali pohybovať od 700 do 2 800 eur, tá aktuálna ešte známa nie je.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu