Na Hlinách a Solinkách boli rozbité okná na niekoľkých ďalších vozidlách, vandali škodia v noci


Foto: Na Hlinách a Solinkách boli rozbité okná na niekoľkých ďalších vozidlách, vandali škodia v noci Foto: Čitateľ

Vo štvrtok sme informovali o poškodení vozidla, ktoré bolo zaparkované v blízkosti panelových domov na žilinskom sídlisku Solinky. Včera si rozbité sklá na svojich automobiloch našli ďalší dvaja majitelia.

Po Žiline sa pohybujú vandali, ktorí sa zameriavajú na vozidlá stojace na parkoviskách pred obytnými stavbami. V priebehu dvoch dní boli rozbité sklenené výplne okien najmenej troch automobilov. V predošlých dňoch malo podľa našich informácií dôjsť k poškodeniu ďalších dvoch osobných motorových vozidiel.

Skoršie incidenty sa odohrali na Solinkách, posledné dva prípady vandalizmu sa však objavili na susednom sídlisku Hliny. V piatok 17. marca niekto rozbil okná na automobiloch stojacich na ulici Severná. Vozidlá patria dvom susedom, ktorých ich stav vôbec nepotešil.

Podľa informácií od jedného z majiteľov boli autá s najvyššou pravdepodobnosťou poškodené v nočných, prípadne skorých ranných hodinách. Rozbité boli okná smerujúce k blízkej ceste, z interiéru však nič nezmizlo. Na miesto bola privolaná mestská polícia, ktorá sa prípadom zaoberá.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu