FOTO: Vandali na Kysuciach zničili aj detské ihrisko, zachytili ich kamery. Mesto podalo trestné oznámenie


FOTO: Vandali na Kysuciach zničili aj detské ihrisko, zachytili ich kamery. Mesto podalo trestné oznámenie
Galéria: 20 fotiek
Foto: Facebook/Mesto Krásno nad Kysucou

Minulý týždeň sme informovali o vandaloch, ktorí na Kysuciach ničia turistické tabule, prístrešky a zanechávajú odpad v prírode. Mesto Krásno nad Kysucou následne priblížilo, že problém je omnoho rozsiahlejší.

V uplynulých dňoch došlo nielen v okolí, ale aj priamo v meste k poškodeniu majetku mesta. Vandali zničili ďalšie tabule, posprejovali dopravné značenie, roztrhali reklamy a nezastavili sa dokonca ani pred rozbitím preliezok na detskom ihrisku. Škoda spôsobená mestu sa vyšplhala na niekoľko tisícok eur.

Vedenie mesta Krásno nad Kysucou sa preto rozhodlo podať trestné oznámenie na neznámeho páchateľa. Neznáme osoby, ktoré zničili spomínané predmety, zachytili bezpečnostné kamery, aktuálne prebieha ich identifikácia.

„V prípade ak ste boli svedkom vyčíňania vandalov, prípadne ak máte bližšie informácie o týchto osobách, kontaktujte prosím Mestskú políciu na telefónnom čísle 0800 100 159, prípadne emailom na mestskapolicia@mestokrasno.sk, alebo štátnu políciu na čísle 158,“ prosí mesto.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu