Tragický koniec pátrania: Nezvestného Kysučana Martina našli bez známok života


Foto: Tragický koniec pátrania: Nezvestného Kysučana Martina našli bez známok života Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline, úprava redakcie

Aktualizácia (23. februára 2024):

Čadčianska polícia odvoláva pátranie po nezvestnom 38-ročnom Martinovi Čučovi. Muža z Ochodnice sa napokon podarilo vypátrať, no bolo, žiaľ, už neskoro. 

Nezvestný muž bol vypátraný počas pátracej akcie psovodmi oddelenia služobnej kynológie Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Čadci, žiaľ, bez známok života,“ spresnila krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová.

Pôvodný text (21. februára 2024):

Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Čadci vyhlasuje pátranie po nezvestnom 38-ročnom mužovi menom Martin Čučo s trvalý bydliskom v obci Ochodnica.

Nezvestný je od 6:00 hod. dňa 19. februára 2024, kedy odišiel z miesta trvalého bydliska na doposiaľ neznáme miesto. Do dnešnej doby sa nevrátil, pričom o sebe nepodal žiadnu správu. 


„Od prijatia oznámenia vykonávame všetky potrebné úkony a opatrenia s cieľom vypátrania nezvestnej osoby. Do súčasnej doby sa však nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ uviedla žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. 

Hľadaný muž je vysoký asi 178 cm, zavalitej postavy, nakrátko ostrihaný, má zelené oči, stredne hustú tmavú bradu. Oblečené mal modré rifle, šiltovku a botasky. Zvláštnym znamením je, že má jazvy na obidvoch predlaktiach.

Akékoľvek informácie k nezvestnému mužovi môžete oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo súkromnou správou na oficiálnej facebookovej stránke polície. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu