FOTO: Kamence sú skolaudované, môžete sa ihneď nasťahovať


FOTO: Kamence sú skolaudované, môžete sa ihneď nasťahovať
Galéria: 7 fotiek

Mestská štvrť Kamence v Kysuckom Novom Meste sa rozrástla o ďalších 6 bytových domov, ktoré sú dokončené a skolaudované. Žilinský investor projektu, spoločnosť Istrofinal, zároveň ponúka klientom kompletný hypotekárny servis, čím sa urýchli a zjednoduší proces nadobudnutia nového bytu.


Byty zariadené v štandarde

V ponuke nájdete byty s dispozíciami 3+kk, 2+kk aj štartovacie, či investičné 1+kk. Byty sú zariadené v štandarde – bezpečnostné vstupné dvere, interiérové dvere, podlahy, dlažba a sanita v kúpeľni a WC, príprava na kuchynskú linku. V ponuke je aj dostatok vonkajších parkovacích miest.

Galéria: 7 fotiek

Vzorový byt a osobné prehliadky

Klienti majú teraz možnosť zoznámiť sa s bývaním na Kamencoch prostredníctvom osobnej prehliadky kompletne zariadeného VZOROVÉHO BYTU. Stačí, ak si dohodnete termín osobnej prehliadky na čísle 0902 554 232.

Škôlku otvoria už v septembri

Istrofinal vo svojich projektoch kladie dôraz na premyslenú občiansku vybavenosť. Na Kamencoch preto pribudli priestory špeciálne projektované pre materskú školu. Súkromná materská škola Dráčik spustí prevádzku už v septembri tohto roka a aktuálne prijíma deti od 2 do 6 rokov.

Galéria: 7 fotiek

Skvelá občianska vybavenosť

Priamo na Kamencoch sa nachádza Obchodná galéria Naša, kde nájdete Tesco, dm drogerie markt, TEDi, Kik, Super ZOO a BENU lekáreň. Čoskoro otvoria aj kaviareň a ďalšie drobné prevádzky. V blízkosti je tiež základná škola a v Kysuckom Novom Meste nájdete niekoľko stredných škôl.

Dostupnosť do Žiliny autom je 10 minút za ideálnych podmienok, aktuálne prebieha výstavba diaľničného privádzača s predpokladom odľahčenia dopravy do budúcna.

Spoznajte nové bývanie na Kamencoch – kontaktujte nás na čísle 0902 554 232 alebo mailom na predaj@istrofinal.sk

Viac info: www.kamence.sk




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok