Zainvestovali do zdravia: V soľnej jaskyni na Liptove vymenili štyri tony soli


Foto: Zainvestovali do zdravia: V soľnej jaskyni na Liptove vymenili štyri tony soli
Galéria: 3 fotky
Foto: mikulas.sk

Dostane vaše telo do rovnováhy a pomôže vám uvoľniť sa. V relaxačnom centre v Liptovskom Mikuláši nájdete okrem plavárne, sauny či lezeckej steny aj zdraviu prospešnú soľnú jaskyňu, ktorá si vyžaduje pravidelnú starostlivosť. V priebehu týždňa sa v nej však diali väčšie veci.

Vo štvrtok 8. februára 2024 sa v soľnej jaskyni podarilo pracovníkom vymeniť až neuveriteľné štyri tony soli. „V priebehu roka soľ priebežne dopĺňajú a dezinfikujú, kompletná výmena sa robí raz za pár rokov,“ spresňuje mesto na svojej oficiálnej webovej stránke.

Do mikulášskej soľnej jaskyne vyrazilo za relaxom v minulom roku 1 120 návštevníkov. V jednom momente sa v nej pritom môže nachádzať maximálne 12 osôb. „Kúry v soľnej jaskyni prebiehajú na pohodlných lehátkach pri hudbe a svetelných efektoch. Atmosféru navodzuje kvapľový strop,“ dopĺňa mesto.

Vyskúšali ste už tento typ oddychu aj vy? Ak nie a chceli by ste to zmeniť, prípadne by ste si svoj zážitok chceli zopakovať, soľná jaskyňa je otvorená vždy od pondelka do nedele od 9:00 do 20:30 hod. s prestávkou od 11:30 do 13:00 hod.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu