Žilinský bábkáč vo februári zabaví deti aj dospelých. Poznáte silný príbeh Zlodejky kníh či meno Peter Pan?


Foto: Žilinský bábkáč vo februári zabaví deti aj dospelých. Poznáte silný príbeh Zlodejky kníh či meno Peter Pan? Foto: Bábkové divadlo Žilina

Ako vyzerá február v Bábkovom divadle Žilina? Počas nasledujúcich dvoch nedieľ, 11. a 18. februára, zabaví všetky deti nad 6 rokov Trafená hus. Tá nemá priateľov, je možno trochu smutná, no to pravé šťastie ju postretne v momente, kedy by to najmenej čakala.

Žilinskí bábkari však nezabúdajú ani na mladých a dospelých divákov. Tí by si v piatok 16. februára o 19. hodine nemali nechať ujsť svetoznámy bestseller od Markusa Zsusaka v podaní hosťujúceho Nového divadla. Dozviete sa, ako sa z dievčatka stala profesionálna zlodejka kníh a aj to, prečo bola nepriateľkou tretej ríše.


Poslednú februárovú nedeľu, 25. februára o 16. hodine, je pre malých návštevníkov bábkáča pripravená skutočná lahôdka. „Oprášili sme pre vás magické predstavenie Peter Pan, ktorý žil vo fantastickej Krajine – Nekrajine a tvrdohlavo odmietal vyrásť,“ pozývajú žilinskí bábkari na slobodný let všetky deti od 3 rokov.

V sobotu 24. februára sa zároveň opäť môžete tešiť na ďalšie tvorivé dopoludnie s hercami BDŽ. Sobotné divadlenie začne už o 10:00 hod., tentokrát na tému krásnej rozprávky o Šípkovej Ruženke. Avšak nezabudnite, na divadlenie je potrebné sa registrovať čo najskôr, kapacita je totiž obmedzená.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu