Výmena oblečenia mala v Čadci úspech. Na ďalšom SWAP-e si Kysučania môžu uloviť zimné kúsky


Foto: Výmena oblečenia mala v Čadci úspech. Na ďalšom SWAP-e si Kysučania môžu uloviť zimné kúsky Foto: Ilustračné/freepik.com

V lete 2023 sa k populárnemu trendu swapovania pripojili aj Kysučania. Počas prvej akcie tohto charakteru sa v Čadci vymenilo až 80 kilogramov oblečenia a doplnkov. Organizátori sa preto rozhodli pripraviť pokračovanie, vďaka ktorému si môžete obohatiť váš zimný šatník o zachovalé kúsky z druhej ruky.

„SWAP je pre každého, kto chce posunúť svoje oblečenie, ktoré mu už neprináša radosť. Za odmenu si môže odniesť niečo nové, čo sa mu páči, čo potrebuje. Budeme swapovať dámske, pánske aj detské oblečenie. Priniesť môžete aj topánky a doplnky,“ spresňujú organizátori na sociálnej sieti.

Máte aj vy doma niekoľko nepotrebných kúskov, ktorým chcete nájsť nový domov? Stačí, ak si zo šatníka vytriedite tie, ktoré sú čisté a nepoškodené, a prinesiete ich už najbližší utorok alebo stredu (6. a 7. február 2024) do Noiz pub&art gallery v Čadci. Tu bude swap prebiehať oba dni od 12. do 19. hodiny.

Organizátori pripomínajú, že cieľom februárového swapu je predovšetkým výmena zimného, sezónneho oblečenia. Doma naopak nechajte všetky poškodené kúsky so známkami opotrebovania, no aj spodnú bielizeň. Vstup na podujatie je dobrovoľný.


Miesto: Noiz pub&art gallery, Čadca (Palárikova 94)
Dátum: 06.02.2024 - 12:00    07.02.2024 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu