Žilinský útulok zajtra otvorí dvere verejnosti. Na pohladkanie čakajú Zak, Mia, Rick, Lili a mnohí ďalší


Foto: Žilinský útulok zajtra otvorí dvere verejnosti. Na pohladkanie čakajú Zak, Mia, Rick, Lili a mnohí ďalší Foto: Útulok Žilina

Žilinský útulok pre psy zaujíma mnohých obyvateľov z okolia, dostať sa tam však nie je práve najjednoduchšie. Opatrovatelia totiž venujú každú možnú chvíľu starostlivosti o zverené psíky, preto nemajú veľa času na prijímanie návštev.

Keďže bol záujem veľký, Útulok v Žiline sa ešte minulý rok rozhodol, že svoje brány pre verejnosť otvorí každú poslednú sobotu v mesiaci. Stane sa tak aj zajtra 27. januára. Na psíkov sa môžete prísť pozrieť od 15:00 hod. do 16:00 hod. popoludní. 

„Tešia sa na vás Zak, Mia, Rick, Lili a mnohí ďalší. Havkov isto od vás rozveselia mäsové konzervy alebo salámy,“ napísalo mesto Žilina. Všetkých zverencov, ktorí čakajú na nový domov v útulku, nájdete na TOMTO ODKAZE.

Pokiaľ sa chcete zajtra či o mesiac zastaviť v žilinskom útulku, musíte zamieriť po ceste I/18 smerom do Strečna. Leží totiž v Mojšovej Lúčke a dostanete sa k nemu po odbočení vľavo za Hyzou.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu