November prináša nové predstavenia Bábkového divadla v Žiline: Deti poteší Smelý Zajko či Robinson.ka


Foto: November prináša nové predstavenia Bábkového divadla v Žiline: Deti poteší Smelý Zajko či Robinson.ka Foto: Bábkové divadlo Žilina

S novým mesiacom prichádza aj nový program Bábkového divadla v Žiline. To okrem klasických predstavení pre verejnosť prinesie v novembri aj viacero organizovaných dopoludňajších predstavení. O jednotlivých inscenáciách sa viac dozviete na webovej stránke bábkového divadla.

Ako prvú si v nedeľu 5. novembra 2023 o 16:00 hod. budete môcť pozrieť adaptáciu Smelý zajko. V nej sa naučíte, ako sa dá premôcť najväčší nepriateľ, vlastný strach. „Inscenácia je vhodná pre deti od troch rokov,“ dopĺňajú z divadla.

Zdroj: Bábkové divadlo Žilina

O týždeň neskôr môžete o 14:00 hod. alebo o 16:00 hod. navštíviť Zelenú krajinu. Ide o autorský výtvor režiséra a hudobníka Martina Geišberga, ktorým s láskou a nehou priblíži tému staroby, strachu z odchádzania a dotkne sa aj otázok životného prostredia.


Zdroj: Bábkové divadlo Žilina

Tretia nedeľa v mesiaci bude patriť predstaveniu Robinson.ka. „Vyplávame presne 19. novembra 2023 o 14:00 hod. Ak by sa však niekto z Vás – moreplavcov od 5 rokov nestihol nalodiť na našu (vzducho)loď, môže tak urobiť v ten istý deň aj o 16:00 h,” informuje divadlo.

Poslednú novembrovú nedeľu predvedie bábkový súbor KHWOSHCH o 14:00 hod. a o 16:00 hod. inscenáciu DoMysli, ktorá divákov prenesie priamo do mysle osemročného chlapca menom Tomi. Predstavenie je vhodné pre väčšie deti od ôsmych rokov.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu