Vyprážané prsty, upíri aj bosorky. Zákutia hradu Strečno ovládne atmosféra strachu a tajomna


Foto: Vyprážané prsty, upíri aj bosorky. Zákutia hradu Strečno ovládne atmosféra strachu a tajomna Foto: Facebook/Hrad Strečno - expozícia PMZA

Vyprážané prsty, chrumkavé pavúky aj tajomná atmosféra stredovekého hradu. Už o pár dní hrad Strečno zaplní smiech bosoriek, strašidlá a iné záhadné bytosti, s ktorými môžete prežiť jedinečný večer plný prekvapení. Stačí, ak sa v sobotu 21. októbra zúčastníte Noci duchov, tekvíc a strašidiel a necháte sa uniesť hrôzou vznášajúcou sa vo vzduchu.

Zážitkovou prehliadkou vás bude sprevádzať skupina historického šermu Wagus z Trenčína. Chýbať nebudú duchovia či tanec upírov a hovorí sa, že vraj potečie aj krv. Na nádvorí budete môcť ochutnať dobroty, ktoré pripraví Cech Terra de Selinan, otvorený bude aj Strašibar a čerešničkou na torte bude skvelá ohnivá šou v prevedení Black Evils.

„Ak túžite zažiť niečo výnimočné, toto podujatie by ste si nemali nechať ujsť. Bude to nielen posledné, ale aj najbláznivejšie podujatie na hrade,“ pozýva všetkých správkyňa hradu Strečno Katarína Repáňová.

Na strašidelnú púť sa môžete vydať od 17:00 do 21:00 hod. každú polhodinu. Vstupenky v cene 12 eur si môžete zakúpiť iba online cez predpredaj.sk. Dlho však neváhajte, lístky sa rýchlo míňajú.

Podujatie nie je vhodné pre deti do 10 rokov!

Miesto: Hrad Strečno
Dátum: 21.10.2023 - 17:00    22:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu