VIDEO: Jazda motorkára pod Strečnom rozdeľuje internet. Čo si o nej myslíte?


Foto: VIDEO: Jazda motorkára pod Strečnom rozdeľuje internet. Čo si o nej myslíte? Foto: Facebook/Matúš Ondrejáš

Pred niekoľkými dňami sme informovali o nehode na ceste pod Strečnom, pri ktorej vodič osobného automobilu vošiel do cesty motocyklistovi, ktorý v nesprávnom pruhu obiehal kolónu pred spájaním cestných pruhov. Dnes na stránke monitorujúcej dopravnú situáciu v Žiline pribudlo ďalšie video nebezpečnej jazdy motorkára, ktoré rozdelilo internet.


Na záberoch zdieľaných jedným z vodičov, ktorých motocyklista predišiel, môžete pozorovať presne minútu jeho jazdy po frekventovanej komunikácii prvej triedy I/18 medzi Žilinou a Vrútkami. Podľa vyjadrenia autora videa mu vodič motorky takmer odtrhol spätné zrkadlo. Ďalšie vozidlo motorkár predchádza po dvojitej čiare presne v čase, kedy v protismere idú ďalšie automobily.

V diskusii pod pridaným videom, ako aj v skupine, ktorá sa sústredí na dopravu pod Strečnom, vyjadruje verejnosť rozporuplné názory na vzniknutú situáciu. Zatiaľ čo niektorí motocyklistu za jeho jazdu odsudzujú, iní vinia vodičov osobných áut, ktorí mu neurobili priestor na predchádzanie. Čo si o jeho jazde myslíte vy?



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu