Videli ste túto nehodu na Liptove? Cyklistovi skrížila cestu neznáma cyklistka, po zrážke z miesta odišla


Foto: Videli ste túto nehodu na Liptove? Cyklistovi skrížila cestu neznáma cyklistka, po zrážke z miesta odišla Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Policajní príslušníci Okresného dopravného inšpektorátu v Liptovskom Mikuláši objasňujú dopravnú nehodu dvoch cyklistov, ku ktorej došlo v sobotu 17. júna 2023 v čase okolo 16:25 hod. na ceste druhej triedy č. II/537 v katastrálnom území Podbanské (okres Liptovský Mikuláš).

„Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že cyklista jazdil po hlavnej ceste v smere od Štrbského plesa na Podbanské, pričom mu z vedľajšej miestnej komunikácie mala vojsť do jazdnej dráhy neznáma cyklistka na bicykli neznámej značky,“ spresňuje situáciu hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline v príspevku na sociálnej sieti.

Cyklisti sa preto vzájomne zrazili, pričom cyklista pri kolízii utrpel aj niekoľko zranení. Neznáma cyklistka však aj napriek tomu z miesta odišla, čím si nesplnila povinnosť účastníka dopravnej nehody. Polícia preto hľadá svedkov tejto nehody, ktorí by svojimi informáciami mohli prispieť k objasneniu udalosti.

Na Okresný dopravný inšpektorát v Liptovskom Mikuláši sa môžete obrátiť priamo prostredníctvom telefónnych čísel +421 961453501 alebo +421 961453510, prípadne bezplatne kontaktujte políciu na známom telefónnom čísle 158.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu