Videli ste zrážku motorky a auta v okrese Ružomberok? Vaše informácie môžu pomôcť polícii


Foto: Videli ste zrážku motorky a auta v okrese Ružomberok? Vaše informácie môžu pomôcť polícii Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Policajní príslušníci objasňujú dopravnú nehodu, ku ktorej došlo v stredu 5. júla 2023 približne o 19:45 hod. v okrese Ružomberok, konkrétne v obci Ľubochňa. V súčasnosti v príspevku na sociálnej sieti žiadajú občanov, aby sa na nich obrátili v prípade, že boli svedkami uvedenej udalosti.

Pri nehode došlo ku zrážke osobného motorového vozidla značky Mercedes Benz a motocykla značky Yamaha, pričom tieto dve vozidlá sa stretli na križovatke cesty prvej triedy č. I/18 s ulicou Bahurina. Ako zároveň informovalo Operačné stredisko HaZZ v Žiline, nehoda sa nezaobišla bez zranení.

„Polícia žiada občanov, ktorí boli svedkami uvedenej dopravnej nehody, aby akékoľvek informácie oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne kontaktovali odbor kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Ružomberku na tel. č. +421 961 48 3611,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu