Na Liptove vyhasol život 30-ročného vodiča. Čelne sa zrazil s oproti idúcim autom


Foto: Na Liptove vyhasol život 30-ročného vodiča. Čelne sa zrazil s oproti idúcim autom Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Krátko po 8. hodine večer v sobotu 22. júla 2023 došlo na Liptove k tragickej dopravnej nehode. O život pri nej prišiel 30-ročný vodič Škody Felície, keď sa z neznámych príčin zrazil s oproti idúcim autom.

Ku kolízii došlo na ceste tretej triedy číslo 2336 medzi Liptovským Mikulášom – časť Podbreziny a Veternou Porubou, z ktorej smeroval spomínaný 30-ročný muž. V opačnom smere viedol auto značky Volkswagen Golf 23-ročný muž.


Vodič z vozidla Škoda Felícia utrpel zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol. 23-ročný vodič bol so zraneniami prevezený do nemocnice a bol u neho vykonaný odber krvi. U nebohého bola nariadená pitva,“
spresňuje hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková.

Ako doplnila, ďalšie okolnosti a príčiny kolízie s tragickými následkami sú predmetom prebiehajúceho vyšetrenia. Medzitým však polícia opäť apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla a nepreceňovali svoje schopnosti.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu