Po Chuckovi Norrisovi na Slovensku nevystúpi ani Johnny Depp. Koncert Hollywood Vampires je zrušený


Foto: Po Chuckovi Norrisovi na Slovensku nevystúpi ani Johnny Depp. Koncert Hollywood Vampires je zrušený Foto: Facebook/Profi Event

Už dnes, vo štvrtok 20. júla, sa mal v amfiteátri v Banskej Bystrici uskutočniť koncert kapely Hollywood Vampires, ktorej súčasťou je aj hviezdny Johnny Depp. Organizátori však aktuálne informovali, že koncert rušia. 

„Po zrušení koncertu v Budapešti, prichádza ďalšie. Je nám to ľúto, ale dnešný koncert Hollywood Vampires je definitívne zrušený. O spôsobe vrátenia vstupného vás budeme informovať,“ informovala agentúra Profi Event v príspevku na sociálnej sieti.

Konkrétny dôvod, prečo Hollywood Vampires nevystúpia, agentúra neuviedla. Udalosť sa však už od začiatku spájala s viacerými otáznikmi. Formácia mala pôvodne vystúpiť v Zvolenskej Slatine, organizátori však v poslednej chvíli zmenili miesto na amfiteáter v Banskej Bystrici. 

V stredu 19. júla mali tiež odohrať koncert v Budapešti, ten sa údajne zrušil hodinu pred začatím. Sklamaní fanúšikovia však zatiaľ môžu len špekulovať, čo môže byť dôvodom zrušených koncertov. Viacerí z nich cestovali na podujatie zbytočne, nehovoriac o zarezervovanom ubytovaní či nahlásenej dovolenke. 

V tomto roku mali byť na Slovensku viaceré podujatia, ktorých sa mali zúčastniť aj známe celebrity. Koncom júna sa mal v Žiline konať Orion festival, kde mal vystúpiť Chuck Norris. Aj ten však bol za záhadných okolností zrušený, resp. presunutý na budúci rok.

Z pohľadu návštevníka bol tak jedinou úspešnou dlhoočakávanou akciou koncert kapely Rammstein v Trenčíne.


Aktualizácia 17:30

Kapela Hollywood Vampires na svojej sociálnej sieti uverejnila vyjadrenie k zrušenému koncertu. „Po príchode na miesto sa ukázalo, že výstavba areálu nie je dokončená, a teda nebezpečná pre kapelu aj širokú verejnosť,“ uviedli členovia formácie s tým, že sa na Slovensko radi vrátia. 

Verejnosť tiež ubezpečili, že všetci členovia kapely sú zdraví. Reagovali tým zrejme na špekulácie, ktoré sa začali šíriť už po zrušení koncertu v Maďarsku. Dôvody zrušených koncertov však podľa nich spolu nesúvisia.

V nasledujúce dni majú Hollywood Vampires namierené do Poľska a Nemecka. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu