Žilinský ORION Festival sa má posunúť o rok, pôvodný organizátor bol zmenený


Foto: Žilinský ORION Festival sa má posunúť o rok, pôvodný organizátor bol zmenený Foto: orionfestival.sk

Orion Festival, ktorý sa mal uskutočniť už počas budúceho víkendu na letisku v Dolnom Hričove, má byť presunutý o rok. Informáciu nám práve potvrdil manažér jednej z kapiel, ktorá mala na podujatí vystúpiť, a zároveň ďalší nezávislý zdroj.

Pôvodný organizátor mal podľa našich informácií pred istou dobou projekt opustiť. Prevzala ho nemenovaná firma, ktorá podľa hudobníckej verejnosti s organizovaním takýchto podujatí nemá skúsenosti.

Prevádzkovateľom webových stránok festivalu je spoločnosť MAGIC STARS s. r. o. sídliaca v Poprade, ktorá bola podľa portálu finstat.sk založená 10. marca 2020 a doposiaľ nemá žiadne tržby. Nie je jasné, či ide zároveň o nového organizátora podujatia.

Problém mnohí fanúšikovia videli aj v nedostatku poskytnutých informácií. Hoci prvé koncerty mali začať už o týždeň, na žilinskom letisku sa ešte tento víkend uskutoční iné podujatie a neprebiehajú žiadne prípravy. Organizátor zároveň na svojich stránkach nezverejnil možnosti dopravy ani stanovania.


Keďže organizátor s nami nekomunikuje, nevieme potvrdiť, či je festival zrušený úplne, alebo skutočne iba presunutý. Taktiež nie je jasné, čo sa stane s predanými lístkami.

Správu budeme aktualizovať.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu