V lese pri Veľkom Rovnom sa s traktorom prevrátil 54-ročný muž. Po nehode zistili, že bol opitý


Foto: V lese pri Veľkom Rovnom sa s traktorom prevrátil 54-ročný muž. Po nehode zistili, že bol opitý Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Bezpečnostné aj záchranné zložky zasahovali v nedeľu 11. júna 2023 v popoludňajších hodinách pri nehode v katastrálnom území obce Veľké Rovné – Ráztoky, ktorá sa nachádza v okrese Bytča. V jej blízkosti, v neprístupnom lesnatom teréne, pracoval 54-ročný muž na traktore, ktorý sa približne o 14:00 hod. s vozidlom prevrátil a utrpel zranenia. 

K udalosti boli okrem policajných príslušníkov privolaní aj hasiči z bytčianskej stanice, ktorí asistovali pri zásahu leteckých záchranárov. Tí muža so zraneniami vyzdvihli na palubu a previezli ho do blízkeho zdravotníckeho zariadenia, kde bol odovzdaný do starostlivosti lekárov.

Ešte predtým sa však vodič traktora podrobil dychovej skúške, ktorá prítomnosť alkoholu v jeho dychu potvrdila. Nafúkal totiž až 1,81 promile. „Ďalšie okolnosti ako aj príčiny tejto nehody sú predmetom objasňovania,“ uzavrela hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline v príspevku na sociálnej sieti.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu