Individuálny prekážkový beh s názvom Žilinské blatíčko 2015 už 24. októbra


Foto: Individuálny prekážkový beh s názvom Žilinské blatíčko 2015 už 24. októbra

Už 24.10.2015 sa bude v žilinskom Lesoparku Chrasť konať zaujímavé podujatie individuálneho prekážkového behu s názvom “Žilinské blatíčko 2015”. Štartovať sa bude vo vlnách, zaujímavosťou je, že závod sa bude konať za každého počasia. Zrušenie preteku alebo preloženie je teda na zvážení organizátorov a ak bude pršať, rozhodne to neohrozí štart. Práve naopak - blatíčko je o tom prekonávať prekážky. Štartovné je 10 eur, pričom z každého zaplateného štartovného pôjde 1€ na obnovu Lesoparku Chrasť. Diváci sa budú mocť zúčastniť bezplatne.

Popis: Individuálny prekážkový závod
Termín: 24. októbra 2015
Miesto konania akcie: Lesopark Chrasť, Žilina
Prezentácia: Areál detského ihriska v lesoparku od 8:00. Odporúčame prísť na prezentáciu minimálne 1,5 hod. pred štartom vašej vlny. Pri prezentácii podpíšete reverz, mladší ako 18 rokov musia byť v sprievode zákonného zástupcu.

Informácie o preteku

Dĺžka trate: 5,5km
Počet prekážok: 15+
Štart preteku: Vo vlnách od 10:00 hod. Elitná vlna nie je. Umiestnenie vo vlne závisí od dátumu prihlásenia na závod. Čím skôr sa prihlásite, tým skôr budete štartovať. Zoznam prihlásených ako aj číslo vašej štartovnej vlny bude na stránkach preteku deň vopred, t.j. 23.10.2015.
Pomoc: Pomoc je rozmiestnená na väčšine úsekov trate.

Ocenenie kategórií:
Vyhlásenie víťazov po dobehnutí posledného pretekára. Vyhlasovaní budú:
prví traja muži v absolútnom poradí,
prvé tri ženy v absolútnom poradí,
a celkové poradie súťažiacich.
Štartovné: 10 € (z toho 1€ na obnovu Lesoparku Chrasť) pri prihlásení do polnoci 21.10.2015. Štartovné sa nevracia, je možné previesť ho na inú osobu najneskôr do 21.10.2015. Pri prihlásení v deň preteku je štartovné 15€.
V cieli: Každý pretekár dostane medailu, občerstvenie.

Ďalšie informácie
Závod sa koná za každého počasia. V prípade extrémne nepriaznivého počasia si organizátor vyhradzuje právo na zmenu, prípadne zrušenie súťaže.
Pretekári súťažia na vlastnú zodpovednosť a sú povinní zabezpečiť si zdravotné a úrazové poistenie individuálne.
Organizátor nepreberá zodpovednosť za škody na majetku, alebo na zdraví súvisiace s cestou, pobytom a účasťou pretekárov na podujatí.
Pretekári si musia priniesť svoju pitnú vodu. Možnosť doplniť v areáli.
Doporučujeme lekársku prehliadku zdravotnej spôsobilosti zúčastniť sa

Miesto: -
Dátum: 24.10.2015 - 08:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu