Piatok bude na Poštovej patriť skvelej hudbe, drinkom a zábave: Kaviareň PostCafe oslavuje 4. narodeniny


Foto: Piatok bude na Poštovej patriť skvelej hudbe, drinkom a zábave: Kaviareň PostCafe oslavuje 4. narodeniny

Žilinská kaviareň PostCafe oslávi už tento piatok svoje štvrté narodeniny! Ak máte radi jedinečné prostredie, výbornú kávu, koláčiky a skvelé drinky či kulinárske špeciality, táto akcia je pre vás ako stvorená. V rámci osláv bude pripravený nabitý hudobný program a lákavé miešané nápoje.

PostCafe je miestom, kde sa stále niečo deje. Okrem rôznych druhov podujatí, párty a hudobných večerov sem môžete prísť na chutné raňajky alebo čoskoro aj na obedové menu. Chcete vyskúšať neodolateľné hamburgery, šťavnaté kačacie hody alebo pikantný mexický streetfood? Vždy podľa sezónnej ponuky tu všetko nájdete na jednom mieste. Stačí sledovať aktuálne dianie na Instagrame @postcafezilina.

Piatková oslava začína o 18:00 hod., takže nechajte všetky svoje povinnosti doma a nastúpte na jazdu plnú zábavy! Bude toho naozaj dosť. Zabudnite na nudný večer, pretože v PostCafe si pre vás pripravili divoký mix miešaných nápojov vrátane exkluzívneho welcome drinku Roku Gin. A aby tá jazda stála skutočne za to, nezabudli ani na vodné fajky od Hookah Chaka.

Ale to stále nie je všetko. Bude tu aj obľúbený DJ Stanley White, ktorý vám naservíruje tie najlepšie hudobné tóny a určite vás nenechá len tak postávať.

Výnimočná párty sa uskutoční v príjemnom prostredí biznis centra Poštová v Žiline. Je to skvelá príležitosť na zábavu s priateľmi pri dobrej hudbe a drinkoch. Ak si chcete zabezpečiť svoje miesto, neváhajte a rezervujte si ho telefonicky na čísle 0911 366 116.

Aké bude leto v PostCafe?

Radi trávite svoj voľný čas v kaviarni na Poštovej? Majte prehľad o letnom programe, ktorý vždy v piatok prinesie jedno zaujímavé podujatie.

  • 23. júna - Welcome Summer Party
    DJ ST4NLEY / 18:00
  • 14. júla - Tropical Night
    DJ´S FILIP SMITH & VLZQUES / 18:00
  • 28. júla - Lounge Season
    DJ Michal Adamík / 18:00
  • 11. augusta - & We Vibe
    DJ Michal Adamík / 18:00
  • 25. augusta - UKITAS
    Ukulele a spev / 20:00
  • 8. septembra - Goodbye Summer
    DJ Stanley White / 18:00

Miesto: Poštová 1, Žilina
Dátum: 19.05.2023 - 18:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok