Kysučan Peter bude bojovať o titul majstra sveta vo fackovaní, zápas si môžete pozrieť koncom mája


Foto: Kysučan Peter bude bojovať o titul majstra sveta vo fackovaní, zápas si môžete pozrieť koncom mája Foto: Facebook/Slap Fighting Championship

Peter Truchlík z kysuckej obce Skalité sa venuje netradičnej športovej disciplíne. Po viacnásobných oceneniach, ktoré získal v pretláčaní rukou, momentálne mieri aj na Majstrovstvá sveta vo fackovaní (Slap Fighting Championship).

Ide o pomerne nový šport, pri ktorom sa dvaja súperi navzájom udierajú do tváre, kým jeden z nich nie je vyradený z hry. V sobotu 13. mája o 20:00 hod. si zmerá sily s Američanom Julianom Laneom.

„Už to vôbec nie je o hrebeni, teraz je to o opasku majstra sveta organizácie SFC. Sledujte ma v hlavnom zápase večera!“ odkazuje Peter svojim fanúšikom v príspevku na sociálnej sieti. Zápas si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Profesionálny zápasník, ktorý vystupuje aj pod pseudonymom Aligator, sa po svojich úspechoch stal tvárou kysuckého armwrestlingu. Koncom októbra minulého roka dokonca zorganizoval aj 2. ročník amatérskej súťaže Poď na páku, ktorej cieľom je hľadať nové talenty.


Aktualizácia, 13. 5. 2023

Zápas sa z technických príčin preložil na sobotu 27. mája o 20:00. Informuje o tom na sociálnej sieti organizácia Slap Fighting Championship. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu