Na križovatke frekventovanej Kragujevskej ulice v Žiline sa zrazili dve osobné autá, premávku riadi polícia


Foto: Na križovatke frekventovanej Kragujevskej ulice v Žiline sa zrazili dve osobné autá, premávku riadi polícia Foto: Facebook/Jana Stýskalová

V utorok 9. mája 2023 došlo na frekventovanej ulici Kragujevská v žilinskej mestskej časti Staré mesto k dopravnej nehode. O kolízii dvoch osobných motorových vozidiel v priestoroch križovatky informovalo Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline krátko pred 13:00 hod.

Na miesto po nahlásení udalosti vyrazili aj záchranné a bezpečnostné zložky. Celkovo boli k dopravnej nehode vyslaní 4 príslušníci HaZZ z Hasičskej stanice Žilina s jedným kusom hasičskej techniky. Podľa dostupných informácií nemalo dôjsť pri zrážke k žiadnemu zraneniu.

Viacerí vodiči o dopravnej nehode informujú aj prostredníctvom príspevkov v dopravných skupinách na sociálnych sieťach, kde zároveň upozorňujú na vlečúce sa kolóny v okolí. V súčasnosti premávku v blízkosti dopravnej nehody riadi polícia.


Na miestnej komunikácii sa nachádza viacero úlomkov z poškodených áut i unikajúce prevádzkové kvapaliny, vodiči by preto pri prejazde týmto úsekom mali zvýšiť svoju pozornosť voči okoliu, aby tak bolo možné predísť zhoršeniu dopravnej situácie.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu