V Martine sa uskutoční prvý Majáles, vystúpia No Name, EGO, DJ EKG, S hudbou vesmírnou či Porcelán


Foto: V Martine sa uskutoční prvý Majáles, vystúpia No Name, EGO, DJ EKG, S hudbou vesmírnou či Porcelán Foto: Facebook/Charitatívny festival ŽI A Nechaj ŽIŤ

Najbližší víkend prinesie do Martina hudbu rôznych žánrov, program pre všetky vekové kategórie, dobré jedlo a osvetové zážitky na najvyššej úrovni. To všetko môžete zažiť v sobotu 13. mája na historicky prvom Martinskom Majálese. O udalosti informovalo mesto Martin na svojom oficiálnom webe.

Prvý ročník podujatia organizuje občianske združenie Festival ŽI A NECHAJ ŽIŤ, ktoré plánuje naštartovať novú jarnú tradíciu v meste. Združenie vzniklo iniciatívou študentov, ktorí spoločne už niekoľko rokov organizujú rôzne dobročinné akcie.

„Keďže v Martine je jediná vysokoškolská fakulta, Jesseniova lekárska fakulta (na ktorej študovali aj zakladatelia), tak Martinský Majáles bude tiež charitatívna udalosť, z ktorej výťažok poputuje pre potreby pacientov v martinskej nemocnici,“ uvádza organizátor v popise facebookovej udalosti.



Návštevníci oslávia príchod jari a študentstva pod holým nebom v prírodnom kine Amfiko. Martinom sa bude v sobotu rozliehať hudba kapiel a interpretov ako No Name, S hudbou vesmírnou, EGO, DJ EKG či DJ CUNER. Skupina Porcelán zas zahrá nestarnúce hity slovenskej kapely Elán.

„Majáles prinesie do Martina koncerty známych interpretov spolu s audiovizuálnymi, gastro a osvetovými zážitkami na najvyššej úrovni. Pozývame širokú verejnosť, študentov stredných aj vysokých škôl, deti aj dôchodcov. Program bude pripravený pre všetky vekové skupiny. Pozývajte kamarátov, kolegov, známych, členov rodiny a spolu zažijeme krásnu oslavu jari,“ pozýva organizátor.

Podujatie začne o 17:00 hod. podvečer. Vstupenky si môžete zakúpiť vopred na tomto odkaze. Cena vstupného pre dospelé osoby je 15 eur, pre študentov 12 eur a pre deti nad 10 rokov a zdravotne ťažko postihnutých 8 eur.


Miesto: Amfiko Martin
Dátum: 13.05.2023 - 17:00    23:59



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu