Polícia zisťuje totožnosť tohto muža v súvislosti s nezákonným skutkom v Lidli na Orave


Foto: Polícia zisťuje totožnosť tohto muža v súvislosti s nezákonným skutkom v Lidli na Orave Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Koncom uplynulého mesiaca došlo v predajni obchodného reťazca Lidl na Orave k nezákonnému skutku. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline teraz prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti prosí verejnosť o pomoc so stotožnením neznámej osoby na fotografii.

Udalosť, ktorú polícia vyšetruje, sa odohrala v stredu 22. marca približne napoludnie v Dolnom Kubíne. V predajni Lidl na ulici Alej Slobody sa v rovnakom čase pohyboval neznámy muž. Podľa zverejnenej fotografie mal na sebe oblečené sivé nohavice, čierny sveter, vestu a svetlý šál. Na hlave mal nasadenú baretku čiernej farby.

„Žiadame verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámej osoby, ktorá bola zachytená kamerovým systémom. Svedectvo tejto osoby je dôležité a môže prispieť k objasneniu skutku,“ uviedla žilinská polícia.

Pokiaľ ste muža na záberoch spoznali, alebo ste boli svedkom popisovanej udalosti v predajni, kontaktujte Obvodné oddelenie Policajného zboru Dolný Kubín na telefónnom čísle 0961 433 705. Políciu môžete informovať aj prostredníctvom súkromnej správy na ich oficiálnej facebookovej stránke.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu