Polícia hľadá muža na záberoch v súvislosti s neoprávneným vyrobením a používaním platobných prostriedkov


Foto: Polícia hľadá muža na záberoch v súvislosti s neoprávneným vyrobením a používaním platobných prostriedkov Foto: Facebook/Polícia SR-Žilinský kraj

Žilinská polícia vyšetruje trestný čin neoprávnenej výroby a používania platobného prostriedku. K uvedenému skutku došlo koncom marca, pričom bezpečnostné kamery zachytili neznámeho muža. Po jeho totožnosti teraz pátra Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline, ktoré v príspevku na sociálnej sieti uverejnilo prosbu o pomoc verejnosti.

„Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline vykonáva vyšetrovanie v trestnej veci neoprávnené vyrobenie a používanie platobného prostriedku zo dňa 29. 3. 2023. Touto cestou žiadame širokú verejnosť o pomoc pri stotožnení neznámej osoby, ktorá bola zachytené kamerovým záznamom,“ uviedla polícia.

Svedectvo neznámeho muža na kamerových záberoch môže polícii pomôcť pri objasňovaní zločinu. Pokiaľ túto osobu poznáte, kontaktujte políciu na telefónnom čísle 158, osobne na najbližšom útvare Policajného zboru alebo prostredníctvom súkromnej správy na ich oficiálnom facebookovom profile.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu