Opila sa, sadla za volant, nabúrala a potom aj ušla: 30-ročnú ženu z Turzovky musela hľadať polícia


Foto: Opila sa, sadla za volant, nabúrala a potom aj ušla: 30-ročnú ženu z Turzovky musela hľadať polícia Foto: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline

Vo štvrtok 23. marca predpoludním došlo na miestnej komunikácii v meste Turzovka (okres Čadca) k dopravnej nehode. Osobné motorové vozidlo značky Smart viedla 30-ročná vodička z čadčanského okresu, keď následne z doposiaľ presne nezistených príčin narazila prednou časťou do iného auta.

Dopravná nehoda sa odohrala na parkovisku pri špeciálnej zakladenej škole. Vodička si však nesplnila povinnosti účastníka dopravnej nehody a aj s vozidlom odišla na neznáme miesto. Vypátrať ju musela policajná hliadka z Okresného dopravného inšpektorátu v Čadci. Našli ju neďaleko miesta nehody. 

„Vodička bola podrobená dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 2,06 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu. K zraneniu osôb pri dopravnej nehode nedošlo,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu