PALACE GYM rozdáva poukazy na osobnú premenu pod dohľadom trénera v hodnote až 1800 eur


Foto: PALACE GYM rozdáva poukazy na osobnú premenu pod dohľadom trénera v hodnote až 1800 eur

Nové moderné fitness centrum PALACE GYM, ktoré nedávno otvorilo svoje brány na sídlisku Hliny v Žiline, teraz prichádza so špeciálnou ponukou pre všetkých, ktorí si chcú zlepšiť fyzickú kondíciu a dosiahnuť stanovené ciele.

V rámci novej výzvy je možné získať 3x VIP poukaz na premenu pod dohľadom skúseného trénera. Stačí sa prihlásiť do súťaže a ukázať svoju odhodlanosť, motiváciu a disciplínu. Moderné zariadenia a tréningový program 100% pomôžu získať tú správnu kondíciu a spokojnosť so svojím telom.

Dosiahnuť premenu môžete pod vedením skúsených trénerov, ktorí poskytnú individuálny prístup a odborný dohľad. Prísť si zacvičiť môžete doslova kedykoľvek, pretože PALACE GYM je otvorené v režime 24/7. Vydajte zo seba maximum a prihláste sa do súťaže, v ktorej máte možnosť získať skvelú výhru.


Premeňte svoje telo a zlepšite si celkový zdravotný stav. Zapojte sa do súťaže už dnes a získajte šancu na výhru poukazu na vašu premenu do PALACE GYM. Viac informácií získate na sociálnej sieti Facebok, na stránke Palace Gym.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok