Hudobná párty 90s the Show naživo! Už túto sobotu vystúpia v Žiline svetové hviezdy


Foto: Hudobná párty 90s the Show naživo! Už túto sobotu vystúpia v Žiline svetové hviezdy

Milujete hudbu, tanec a zábavu svojej mladosti? Chceli by ste aspoň na jeden večer vrátiť deväťdesiate roky minulého storočia? Pokiaľ je vaša odpoveď na tieto otázky áno, stačí, ak v sobotu 18. februára o 17:00 hod. zavítate do Niké Arény v Žiline.

Už tento víkend sa na zimnom štadióne naživo stretnú svetoznámi interpreti a hudobné skupiny La Bouche, 2 Unlimited, SNAP!, Dr. Alban, ICE MC a 666. Návštevníci sa môžu tešiť na nezabudnuteľné retro hity ako No Limit, Be My Lover, Sweet Dreams, Rhytm is a Dancer, It’s a Rainy Day či Paradoxx.

„Žilina ožije hudbou! Ak máte radi poriadnu zábavu, chcete si zaspomínať na svoje prvé diskotéky, alebo potešiť milovanú či milovaného nevšedným darčekom, ste na tom správnom mieste,“ uvádza organizátor podujatia.


Koncert najväčších hviezd deväťdesiatych rokov 90s THE SHOW ponúka nabitý program, ktorým sprevádza obľúbený moderátor Rádia Vlna Martin „Chyno“ Chynoranský. O kvalitný zvuk a svetelné efekty sa bude starať už tradične klub Ministry. Zábava neutíchne ani medzi vystúpeniami jednotlivých skupín, kedy hudobné žezlo preberie DJ. Samozrejmosťou je aj množstvo stánkov s občerstvením.


Po skončení podujatia sa môžu návštevníci presunúť do žilinského podniku LIFE Music Club, ktorý je situovaný priamo oproti železničnej stanici. V komornejšom prostredí bude afterpárty v rytme hudby deväťdesiatych rokov pokračovať až do skorých ranných hodín. Pre hostí, ktorí sa zúčastnili podujatia na zimnom štadióne, sú pripravené rôzne benefity.

„Okrem vstupeniek na státie či na sedenie máte možnosť špeciálnych VIP či Meet&Greet vstupeniek. V cene VIP vstupenky je zahrnuté občerstvenie, vstupenka Meet&Greet zas ponúka unikátnu možnosť stretnúť sa s interpretmi,“ informoval organizátor.

Lístky na podujatie zakúpite v sieti Ticketportal.


Miesto: Niké Aréna Žiilna
Dátum: 18.02.2023 - 17:00    23:59



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu