Autá na viacerých sídliskách v Žiline zasiahli stromy, spadnutý ihličnan na Hlinách znepriechodnil cestu


Foto: Autá na viacerých sídliskách v Žiline zasiahli stromy, spadnutý ihličnan na Hlinách znepriechodnil cestu Foto: Facebook/Mar Tina

Daždivé počasie pretrváva aj dnes v nedeľu 31. júla. Obyvatelia Žiliny z viacerých mestských častí vo svojich príspevkoch na sociálnej sieti upozorňujú na popadané konáre či dokonca vyvrátený strom, ktoré pri páde zasiahli aj motorové vozidlá odparkované v ich blízkosti.

Strom, ktorý spadol šikmo cez cestu hlásila dnes ráno obyvateľka zo žilinského sídliska Hliny 7 na Severnej ulici blízko Váhostavu. Predmetný strom zasiahol aj dve autá stojace na okraji cesty, ktorá bola z uvedeného dôvodu dočasne neprejazdná.


Nepríjemnú situáciu vyriešili hasiči, ktorí mohutný strom prerezali na niekoľko častí a cestná premávka tak môže opäť pokračovať bez akýchkoľvek obmedzení.

Autorka podobného príspevku upozorňuje aj na spadnutý konár duba, ktorý zasiahol ďalšie dve motorové vozidlá na sídlisku Vlčince. Ide o Citroën bordovej farby a sivý Fiat, oba odparkované na ulici Martinská v smere na Gemerskú.

Počas nočných hodín bol problematický aj prejazd do žilinskej mestskej časti Trnové. Tentokrát blokovala cestu vŕba vyvrátená z pôdy. O vzniknutej situácii informoval v príspevku na sociálnej sieti jeden z vodičov.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu