Plaváreň v Žiline zverejnila cenník vstupného, základný vstup na hodinu stojí 3 eurá. Celoročné permanentky rušia


Foto: Plaváreň v Žiline zverejnila cenník vstupného, základný vstup na hodinu stojí 3 eurá. Celoročné permanentky rušia Foto: ilustračné

Od zajtrajšieho dňa 1. júna 2021 začína platiť nový cenník služieb Mestskej krytej plavárne v Žiline, vstupné je rozčlenené do dvoch kategórií podľa toho, či si ho kupuje abonent alebo návštevník mimo abonentného klubu.

Základná sadzba jednorazového vstupného na 60 minút je počas pracovných dní 3 eurá a následne rastie každých 30 minút o ďalšie euro. Maximálne zaplatí návštevník za 3 a viac hodín 7 eur. 

Vernostný program ponúkne zľavu z jednorazových cien a pri bazénoch bude fungovať so základnou sadzbou 45 minút, ku ktorej sa budú pripočítavať každé ďalšie začaté tri minúty. Počas soboty, nedele a sviatku budú vstupy o niečo drahšie. Abonentský klub umožní nabíjanie kreditu z pohodlia domova. 


Za nabíjanie bonusy

Ďalšou výhodou abonent klubu bude pripísanie bonusu pri dobíjaní kreditu, minimálna hranica je 20 eur. Pri 20 - 49 eur dostane člen bonus 10 percent kreditu navyše. Ak si dobije v sume od 50 do 149 eur, bonus bude 20 percent. Pri dobití 150 a viac eur získa abonent bonus až 30 percent.

Úplne sa rušia celoročné permanentky s neobmedzeným počtom vstupov za rok. Zachované zostávajú zľavnené vstupy, a tie platia pre nasledovné skupiny návštevníkov - dieťa do 16 rokov, študent do 26 rokov, osoba s preukazom ISIC, ITIC, EURO 26, osoba vo veku nad 60 rokov, osoba ŤZP a jej sprievod a darcovia krvi (držitelia jednotlivých plakiet). Vstup zadarmo majú deti do 6 rokov a seniori nad 70 rokov.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu