Žilinská firma PDM Autosúčiastky získala druhý rok po sebe ocenenie v súťaži ShopRoku


Foto: Žilinská firma PDM Autosúčiastky získala druhý rok po sebe ocenenie v súťaži ShopRoku

Známa žilinská rodinná firma s tridsaťročnou históriou, ktorá otvorila jednu z prvých predajní s autodielmi v meste, získala už druhýkrát po sebe významné ocenenie zákazníkov. PDM Autosúčiastky tak aj naďalej patria s titulom ShopRoku medzi najlepšie internetové obchody na Slovensku.

Súťaž ShopRoku každoročne vyhlasuje slovenský interaktívny nákupný radca Heureka. Výsledky sú založené na hodnotení zákazníkov, ktorí dokončili nákup a majú tak reálnu skúsenosť s konkrétnym internetovým obchodom. 

Obchod pdmauto.sk získal ocenenie po prvýkrát za rok 2019, kedy sa umiestnil na tretej priečke. Za uplynulý rok 2020 si v súťaži o najkvalitnejšie, najpopulárnejšie a najzaujímavejšie e-shopy slovenského internetu vybojoval medzi stovkami konkurentov druhé miesto v dvoch kategóriách.

Svoje ocenenie získala značka PDM Autosúčiastky v kategóriách autodiely a auto-moto nielen vďaka dostupným cenám a kvalitným náhradným dielom, ale aj pre skvelý zákaznícky prístup, komunikáciu a najmä odborné poradenstvo. 

Spoločnosť začínala v Žiline ešte v deväťdesiatych rokoch, kedy otvorila prvú prevádzku na Bratislavskej ulici. Tam úspešne pomáhali ľuďom s autodielmi viac než desať rokov. Neskôr sa presťahovali na ulicu Veľká okružná v centre mesta, odkiaľ sa len nedávno vrátili do celkom nových priestorov - opäť na Bratislavskej.

„Po minuloročnom 3. mieste sme sa posunuli opäť o level vyššie, čo nás napĺňa pocitom uspokojenia z dobre odvedenej práce. Všetkým súčasným aj budúcim zákazníkom ďakujeme za prejavenú dôveru, ktorú si nesmierne vážime. Veľká vďaka patrí aj naším zamestnancom a spolupracovníkom, ktorí svojou poctivou a húževnatou prácou prispeli k získaniu týchto ocenení,“ uviedol majiteľ Marcel Dlugoš.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR PDM Autosúčiastky