Predajom autodielov v Žiline sa zaoberajú takmer 30 rokov, PDM autosúčiastky otvárajú nové priestory


Foto: Predajom autodielov v Žiline sa zaoberajú takmer 30 rokov, PDM autosúčiastky otvárajú nové priestory
Galéria: 4 fotky

Počet automobilov na Slovensku rastie raketovým tempom, dôvodom je najmä lepšia cenová dostupnosť starších jazdených vozidiel. Prevádzka každého z nich si však vyžaduje určitý servis, či už pravidelný, alebo vynútený. Nie však každý majiteľ auta navštevuje autorizovaný servis.

Mnohí sú natoľko zdatní, že si určité úkony zrealizujú aj doma v garáži. Čo však majú všetci spoločné, je dopyt po cenovo dostupných a kvalitných autodieloch. V niektorých prípadoch rozhoduje len cena, inokedy časová dostupnosť či záruka originality a kvality.

Presne tieto požiadavky zákazníkov napĺňa už takmer tridsať rokov žilinská rodinná firma PDM Autosúčiastky, ktorá patrí medzi prvé predajne v Žiline s autodielmi. Začínali ešte v deväťdesiatych rokoch a vďaka priazni zákazníkov sú tú dodnes. Navyše pre maximálny komfort fungujú aj ako internetový obchod.

S predajňou sa vrátili do lokality, kde začínali

Prvú prevádzku otvorili majitelia na Bratislavskej ulici v Žiline, tu úspešne pomáhali ľuďom s autodielmi viac než desať rokov. Neskôr sa presťahovali na ulicu Veľká okružná v centre mesta a v súčasnosti otvárajú celkom nové priestory - opäť na Bratislavskej, priamo oproti kontajnerovému prekladisku.

Nákup autosúčiastok v PDM je jednoduchý a časovo nenáročný. Zákazníci si môžu jednotlivé diely vyhľadať online a nechať si ich poslať domov, prípadne si ich vyzdvihnúť na predajni. Užitočnou pomôckou, vďaka ktorej budete mať presné diely na váš typ vozidla, je možnosť overenia kompatibility podľa VIN čísla. To zadáte do objednávky a personál vám pri jej spracovaní každý diel overí.

Galéria: 4 fotky

„Ponúkame kompletný sortiment autodielov - filtre, brzdové kotúče a doštičky, spojky, tlmiče, výfuky, katalyzátory, sviečky, podvozkové diely, oleje, autožiarovky a mnohé ďalšie. V ponuke máme autodiely pre všetky najpredávanejšie autá a väčšinu z nich vieme dodať už aj na druhý deň,“ spresňuje majiteľ Marcel Dlugoš.

Za všetko hovorí spokojnosť zákazníkov, ktorí sa o svoju skúsenosť podelili aj verejne v hodnoteniach. Najčastejšie oceňujú rýchlosť dodania, ktorá je dôležitá najmä vtedy, ak sa počas výkonu servisu na vozidle objavia neočakávané problémy a je potrebné dokúpiť súčiastky.

Nechýbajú ani pozitívne reakcie na kvalitu dielov, komunikáciu, odbornosť, poradenstvo či šírku portfólia produktov: „Náhradné diely dodávame od rôznych výrobcov, známych i menej známych, aby si cenovo mohol vybrať každý zákazník. Zákazníkov radi privítame aj v našej kamennej predajni v Žiline, kde majú možnosť osobného prevzatia internetovej objednávky,“ dodáva majiteľ.

Na stránke PDM auto môžu motoristi nájsť v samostatnej sekcii aj množstvo zaujímavých tipov, informácií a rád, ktoré pomôžu pri výbere správnych dielov, značiek či starostlivosti o automobil. Potvrdením proklientskeho prístupu je fakt, že internetový obchod PDMauto.sk získal tretie miesto a Cenu kvality súťaže Shop Roku.

V prípade otázok sa je možné obrátiť na infolinku 0908 877 877 alebo emailovú adresu shop@pdmauto.sk.

Predajňa je aj počas lockdownu otvorená a prístupná zákazníkom. Obmedzenie sa týka jedine počtu nakupujúcich, kde v jednom okamihu nesmie prekročiť koncentráciu jedného zákazníka. Vstup je povolený iba s respirátorom.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR PDM Autosúčiastky