Kreatívne bývanie aj originálne pracovné prostredie: Unikátne LOFT-y v žilinskom PIANO residence idú s dobou


Foto: Kreatívne bývanie aj originálne pracovné prostredie: Unikátne LOFT-y v žilinskom PIANO residence idú s dobou
Galéria: 7 fotiek

Súčasná situácia prinútila väčšinu z nás reflektovať požiadavky na vlastný domov, ktorý si vyžaduje vďaka narastajúcemu trendu home office aj pracovné prostredie. Práca z domu bude s najväčšou pravdepodobnosťou bežnou súčasťou života a práve preto je pri výbere bývania čoraz dôležitejší aj priestor pre prácu.

Na tento trend zareagovala spoločnosť LICITOR development, ktorá aj v týchto časoch myslí priekopnícky a pripravila ponuku dvoch LOFT-ov, stvorených nielen pre život, ale i pre prácu. Štýlové priestory s jedinečnými priemyselnými detailmi, neobvykle veľkými oknami, tehlovými stenami či betónovými podlahami sú k dispozícii už aj v Žiline.

Kreatívny, funkčný a originálny domov v podobe týchto dvoch LOFT apartmánov je situovaný len malý kúsok od pulzujúceho centra Žiliny ulíc V. Tvrdého a J. Milca v Piano Residence. Ich svetlá výška viac ako tri metre a priznané stropné konštrukcie ponúkajú novým majiteľom zariadiť ich úplne podľa vlastných predstáv:

„Bývanie v LOFTe je životný štýl, ktorý mnohí milujú a s priestranným bývaním prichádza ďalšia kreatívna sloboda. Je to miesto, ktoré prirodzene núti o vytvorenie nielen domova, ale i priestoru pre prácu. Teraz sa môžete skutočne vyblázniť pri zariaďovaní. Vysoké stropy a dostatok podlahového priestoru znamenajú, že neexistujú žiadne obmedzenia. Miestnosť môžete vyplniť obrovskou knižnicou alebo dáte vyniknúť umeleckým dielam. Loftové bývanie Vám umožňuje experimentovať s jedinečnými kúskami nábytku – od dizajnových svetiel až po rôzne umelecké diela v celom priestore,“ uvádza CEO Patrik Kurimský zo spoločnosti LICITOR development, ktorá stavia Piano Residence.

Veľké stropy priam lákajú na experimentovanie so svetlami, vďaka veľkoformátovým oknám disponuje priestor obdivuhodným množstvom denného svetla. Otvorená dispozícia bez priečok je tým, čo popúšťa uzdu slobode v navrhovaní. Dizajnovo môžete prepojiť kuchyňu s obývačkou, ateliérom aj priestrannou spálňou so vsadenou vaňou v priestore.



Novinkou na žilinskom realitnom trhu je vďaka progresívnemu zmýšľaniu developera možnosť kúpiť LOFT-ové priestory za kryptomenu Bitcoin. Výbornou správou pre budúcich majiteľov je fakt, že na nový domov nemusia čakať roky. Dokončenie Piano Residence je totiž naplánované už na koniec tretieho kvartálu aktuálneho roku. V novostavbe nebude chýbať možnosť dokúpiť si vyhradené parkovacie miesto.

Okrem dizajnových domovov sú k dispozícii ešte dva apartmány, ktoré sú ideálnou investíciou. A to ako z hľadiska finančného, tak aj časového. Klienti majú možnosť nechať apartmány dozariadiť na kľúč a následne sa spoľahnúť na kompletnú správu a ich prenájom:

„Pri týchto apartmánoch klientom ponúkame možnosť zapojiť sa do systému ich vyťažovania na krátkodobý prenájom prostredníctvom správcovskej spoločnosti. Apartmány sa predávajú ako holopriestor, avšak vieme ho zariadiť od podlahy, sanity, obkladov, cez kuchynskú linku, spotrebiče, nábytok, až po lyžičky, či poháre. Vďaka zabezpečovaniu vrátane marketingovej podpory a propagácie tak klienti nemajú absolútne žiadnu starosť s ničím, pretože systém má vlastného správcu ako i upratovacie služby,“ dodáva za spoločnosť LICITOR ich realitný maklér Jozef Cisarik.

V prípade otázok neváhajte kontaktovať práve realitného makléra. Zastihnete ho na čísle 0918 900 100, alebo e-maile jcisarik@licitor.sk. Viac informácií o dostupných ponukách nájdete na stránke www.reality.licitor.sk





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR LICITOR development