Dnes večer sa v Žiline opäť stretnú milovníci áut a tuningu, stretnutie začína o 21:30 hod.


Foto: Dnes večer sa v Žiline opäť stretnú milovníci áut a tuningu, stretnutie začína o 21:30 hod.

Na sociálnej sieti Facebook sa objavila informácia o tuningovom zraze, ktorý sa uskutoční dnes 10. augusta 2019 v Žiline. Podujatie s názvom TuningInSlovakia Night Meeting je naplánované na 21:30 hod. pred hypermarketom Tesco na Košickej ulici. 

Usporiadatelia vyzývajú k slušnému správaniu a upozorňujú, že akcia nemá žiadnu organizáciu - ide len o priateľské stretnutie nadšencov a priaznivcov áut a tuningu. „Poprosím aby ste sa chovali slušne a nerobili bordel, všetko je na vlastnú zodpovednosť, Tuning in Slovakia nezodpovedá za žiadne škody alebo ujmy na zdraví,“ apelujú na účastníkov prostredníctvom sociálnej siete.

Podobné akcie vždy budia veľký záujem a lákajú množstvo ľudí aj z iných okresov v okolí Žiliny. Vždy však vzbudia aj záujem polície, ktorá vykonáva počas celej doby trvania hliadkovú činnosť. 


Cieľom tuningových zrazov býva stretnutie medzi nadšencami úprav automobilov, majitelia áut sa stretávajú, aby si vymenili skúsenosti, porozprávali zážitky a predviedli autá. Časť organizátorov podobných akcií na Slovensku sa snaží bojovať aj voči negatívnemu vnímaniu tohto hobby, napriek tomu sa vyskytnú prípady porušovania predpisov či vandalizmu.

Detailnejšie informácie získate priamo v udalosti na Facebooku: https://www.facebook.com/events/954895588181761/.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu