Na sídlisku Hájik opäť úradovali zlodeji, na aute ukradli kolesá a poškodili zámky a dvere


Foto: Na sídlisku Hájik opäť úradovali zlodeji, na aute ukradli kolesá a poškodili zámky a dvere
Galéria: 4 fotky

Na sídlisku Hájik úradovali v utorok 17. júla vo večerných hodinách ďalší neznámi páchatelia. Tentokrát sa zamerali na zaparkované osobné auto značky Volkswagen Golf. Vozidlo odstavil majiteľ na nesprávnom mieste, čo hneď zlodeji využili. Na aute boli odcudzené kolesá, poškodené zámky a zadné dvere.

„Chcem upozorniť ostatných obyvateľov Hájika, aby si dávali pozor, kde parkujú svoje autá. Mne ho takto včera poškodili neznáme osoby,“ uvádza čitateľ Marek.

Neosvetlené tmavé miesta sú lákadlom pre zlodejov, ktorí neváhajú využiť každú príležitosť. Marek zaparkoval svoje auto kúsok za prevádzkou Zámoček na ulici Mateja Bela a to sa mu stalo osudným. V tejto lokalite nie sú ani bezpečnostné kamery, čiže pátranie po páchateľoch je márne. 


Prekvapujúce je, že z auta zmizli kolesá na klasických plechových diskoch, ktoré nemajú veľkú hodnotu. Väčšiu škodu spôsobili páchatelia na poškodených zámkoch a prehnutých dverách. 

„Celková škoda je možno do 200 eur, disky boli obyčajné plechové a nemali spolu cenu ani 50 eur. Horšie sú na tom dvere a zámky,“ dodáva Marek. Polícia bola na miesto privolaná krátko pred 22:00 hod.

Upozornite svojich známych, ktorí parkujú autá v tejto lokalite, aby si dávali väčší pozor a zvlášť, aby si nenechávali vo vozidle žiadne cenné veci.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu