V žilinskom AUTOTIP-e predĺžili kampaň 24 hodín na 24 dní


Foto: V žilinskom AUTOTIP-e predĺžili kampaň 24 hodín na 24 dní

Aj u predajcu automobilov Opel AUTOTIP v Žiline prebiehala v dňoch 2. až 3. marca 2018 legendárna kampaň OPEL 24 HODÍN. Záujem o výhody a benefity v tejto kampani si nenechalo ujsť množstvo ľudí. Časť z nich si vozidlá priamo zakúpila, iní vyskúšali rôzne modely značky Opel.

„Mnohí si prišli na naše dílerstvá v Žiline a v Michalovciach vozidlá len omrknúť a vyskúšať, ale mnohí sa rozhodli túto jedinečnú „Oplácku“ kampaň, ktorá je len raz v roku, využiť a z našich modelov si vybrali svojho štvorkolesového „tátoša“ do svojej garáže,“ uviedla marketingová manažérka spoločnosti Autotip Lucia Macurová.

Vzhľadom na tento záujem sa rozhodli v žilinskom showroome predĺžiť akciu na OPEL 24 dní, ktorá tak bude prebiehať až do 28. marca 2018. Kampaň nadväzuje na pôvodnú so všetkými výhodami.

„Z našej ponuky vozidiel si môžete naozaj vybrať taký model, ktorý Vám najviac vyhovuje, či už na podnikanie alebo na súkromné účely. Ešte stále máte možnosť využiť ponúkané zľavy pri kúpe nového vozidla značky OPEL. Príďte sa presvedčiť, že sa teraz vozidlo u nás naozaj oplatí,“ dodala Macurová.


OPEL 24 DNÍ

Máte možnosť vybrať si z našich osobných modelov: Adam, Corsa, Astra, Insignia, Zafira, Mokka X, ako aj z našich úplne najnovších noviniek CROSSLAND X a GRANDLAND X. Samozrejme máme k dispozícii aj úžitkové modely vozidiel: Combo, Vivaro a Movano.

Na našich dílerstvách v Žiline a v Michalovciach máme tím šikovných predajcov, ktorí Vám ochotne vypracujú cenovú ponuku podľa Vašich požiadaviek.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Autotip