Na trati medzi Porúbkou a Poluvsím našli telo muža, polícia žiada vodičov s kamerami o pomoc


Foto: Na trati medzi Porúbkou a Poluvsím našli telo muža, polícia žiada vodičov s kamerami o pomoc Foto: ilustračné - Polícia SR

Polícia Slovenskej republiky žiada vodičov aj cestujúcich o pomoc pri objasnení nálezu tela 54-ročného muža, ku ktorému došlo v závere augusta na trati medzi Poluvsím a Porúbkou:

„V pondelok 30. augusta v poobedňajších hodinách bolo pri železničnej trati Žilina - Rajec nájdené telo 54 ročného muža. Privolaný obhliadajúci lekár, žiaľ, konštatoval smrť a s cieľom zistenia presnej príčiny smrti muža nariadil pitvu.“

V súvislosti s touto udalosťou začal poverený príslušník odboru železničnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Pomôcť pri objasnení toho, ako sa čin stal, by mohli cestujúci alebo vodiči, ktorí sa v tom čase vyskytovali v oblasti:


„Oddelenie železničnej polície PZ Žilina prosí o pomoc pri vyšetrovaní nálezu usmrtenej osoby na jednokoľajnej železničnej trati medzi železničnou zastávkou Porúbka a železničnou zastávkou Poluvsie a obracia na vodičov, ktorí dňa 30.08.2021 v čase od 08.30 hod. do 09.30 hod. prechádzali po ceste II. triedy medzi obcami Porúbka a Poluvsie okres Žilina a vo svojich vozidlách mali nainštalovanú kameru, aby tento záznam poskytli pre účely trestného konania a prihlásili sa na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo na našom Facebooku,“ prosí o pomoc polícia.

Nápomocní môžu byť aj samotní cestujúci, ktorí cestovali osobným vlakom v predpokladanom čase udalosti: „Taktiež prosíme, aby sa prihlásili aj občania, ktorí dňa 30.08.2021 cestovali osobným vlakom Os 3510 s odchodom o 08.57 hod.  zo železničnej zastávky Lietavská Lúčka – do železničnej stanice Rajec, ak by mohli svojím svedectvom prispieť k objasneniu veci,“ uzavrela polícia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu