Druhý ročník festivalu Skaly ponúkne nabitý program na štyroch pódiách


Foto: Druhý ročník festivalu Skaly ponúkne nabitý program na štyroch pódiách

Chceš sa poriadne zabaviť a rozlúčiť s letom? Príď 30. augusta na Slnečné Skaly neďaleko Žiliny, kde sa uskutoční druhý ročník multižánrového festivalu Skaly! Aj tento rok si užiješ dva dni a dve noci plné skvelej hudby a zábavy! Predstavia sa desiatky umelcov, ktorí vystúpia až na 4 pódiách.

  • Na hlavnom pódiu sa môžeš tešiť na Billy Barman, Korben Dallas, Gleb, Medial Banana, Puding Pani Elvisovej, Hudba z Marsu, Nvmeri, Fvlcrvm, Znouzectnost a ďalších.
  • Na doprovodnom pódiu sa objavia Tomáš Hafner, EcceHomo či Dave Brannigan a Ja, ty a Rolo.
  • Techhouse pódiu bude patriť menám ako Detekm, Grining, Drahosh, Fricko a mnohých iných.
  • DNB pódium ponúkne Toxicbass Night a Drumutch Nigth a dídžejov ako Misanthrop, BSA, Cockroach, Acray, Dekel&Dykam a ďalších.

A čo budeš robiť cez deň? Užiješ si martinské divadlo mladých, folklórne vystúpenia, ohňovú show, bubnovačku, žongľovanie, open mic, slam poetry a môžeš si zahrať parádnu hru Somewhere či zajazdiť na U rampe, pozrieť graffiťákov alebo navštíviť Swap.

Pokojne môžeš cez deň prísť aj s deťmi (v predaji máme špeciálne lístky len na denný program), užiť si s nimi zábavný deň, a večer sa vrátiš na chutné pivko. Okrem pivka (bude aj remeselné) sa môžeš tešiť aj na kopec stánkov so super jedlom a všelijakými čačkami-mačkami, doplnkami a všetkým možným.


Možností je neúrekom, stačí si len vybrať. Tak príď sa rozlúčiť s letom, ako sa patrí.

Lístky: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/festival-skaly-2019/
Bližšie informácie: www.festivalskaly.sk


Miesto: -
Dátum: 30.08.2019 - 12:00    01.09.2019 - 23:59



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu