Zažite jarný reštart vo Velkých Karlovicích s wellness a lekciami jógy zadarmo


Foto: Zažite jarný reštart vo Velkých Karlovicích s wellness a lekciami jógy zadarmo Foto: Resort Valachy

Prvé jarné dni priamo nabádajú k tomu odhodiť s vrstvami oblečenia aj nadbytočné tukové zásoby, začať sa viac hýbať, zdravo jesť...jednoducho opäť naštartovať svoj zdravý životný štýl.

Ak sa tiež potrebujete prebrať zo “zimného spánku”, vyrazte načerpať novú energiu do Beskýd a zverte sa do starostlivosti Resortu Valachy vo Velkých Karlovicích. Jeho Spa hotel Lanterna a Wellness hotel Horal, hodinku autom od Žiliny, sa na jar opäť zameriavajú na obľúbené pobyty so športovými aktivitami a relaxáciou, navyše so zvýhodnením „4 noci za cenu 3“.

Od polovice marca do konca apríla sú tu pre ubytovaných hostí vo všedných dňoch pripravené bezplatné lekcie jógy, pilates, aqua fitness, latino dance a stále populárnejší nordic walking. Práve pre ten majú Velké Karlovice skvelé podmienky vďaka množstvu trás, na ktorých objavíte krásy prebúdzajúcej sa prírody.

K tomu sa môžete tešiť na zdravú gastronómiu vrátane raňajok so superpotravinami a raw pokrmami, v hoteli Lanterna aj so smoothie koktejlmi, ktoré sú tým najlepším ranným životabudičom. 

Po športe vás čaká odpočinok v hotelových relaxačných centrách s bazénmi a saunami. Ako komornejšie L-spa v hoteli Lanterna, tak aj Wellness Horal s termálnymi bazénmi a fitness centrom v hoteli Horal, ponúkajú k dokonalému odpočinku exotické masáže od terapeutov z Thajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Indie.

Medzi prvými tiež môžete vyskúšať úplne nové beauty ošetrenie ayurvédskou kozmetikou Lakshmi. Populárne saunové rituály, ktoré sa konajú najmenej šesťkrát denne vo Wellness Horal sú potom tou najlepšou čerešničkou na torte jarnej vzpruhy v Beskydách. Viac o pobytoch sa dočítate tu

Pokiaľ si chcete dať do tela ešte viac, nenechajte si ujsť ani ponuku intenzívnejších športových pobytov v Spa hoteli Lanterna. V dňoch 11. až 14. apríla sa môžete zdokonaliť na horskom bicykli pri Bike kempe, pre ktorý terény Velkých Karlovic ponúkajú to najlepšie prostredie. Čakajú vás nielen tréningy v teréne, ale aj prednášky, praktické ukážky servisu bicyklov alebo testovanie kultového Rocky Mountain. 

Na konci apríla potom do Velkých Karlovic opäť zavíta česká bežecká legenda Miloš Škorpil. Jeho Bežecká škola je nabitá množstvom cenných rád v oblasti behania aj výživy, zostáva už len pár posledných miest. Tohtoročnou novinkou je špeciálny termín ušitý na mieru pre úplných začiatočníkov. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Resort Valachy