V Mirage otvorili novú zážitkovú predajňu Dermacol, pásku slávnostne prestrihla kapela No Name


Foto: V Mirage otvorili novú zážitkovú predajňu Dermacol, pásku slávnostne prestrihla kapela No Name
Galéria: 17 fotiek

Pôvodná československá značka Dermacol, ktorá už viac ako polstoročie zdokonaľuje pleť a stará sa o krásu žien, opäť  rozšírila svoj koncept zážitkových predajní na Slovensku. Po úspechu v Bratislave a Prievidzi si od 23. mája môžu užiť nové kráľovstvo krásy Dermacol aj fanúšikovia značky zo Žiliny a okolia.

Novú predajňu v OC Mirage slávnostne otvorili členovia kapely No Name v sprievode moderátorky Lenky Šóošovej. Okrem stretnutia so známymi hudobníkmi čakali na návštevníkov aj skvelé zľavy a služby šikovných vizážistov. Ak ste obchod ešte nestihli navštíviť, nepremeškajte príležitosť! Do konca júna nakupujete všetky produkty so špeciálnou zľavou 20 %.


Slávnostné otvorenie kráľovstva krásy

Kapela No Name, ktorá je tvárou nového pánskeho radu Dermacol, slávnostne prestrihla pásku a otvorila brány nového štúdia krásy pre verejnosť.

Po Bratislave a Prievidzi sa tak Žilina stala tretím mestom na Slovensku, kde Dermacol otvoril svoje kráľovstvo krásy. Produkty dekoratívnej a pleťovej kozmetiky si dámy mohli vyskúšať priamo na vlastnej koži.


K dispozícii im boli profesionálni vizážisti, ktorí ochotne poradili s výberom a nalíčili podľa želania. Na svoje si tu však prídu i páni, na ktorých značka nezabudla a vyvinula špeciálny rad produktov pre ich každodennú hygienu a starostlivosť.

Nestačí len počuť ...

Najznámejším produktom, ktorý preslávil značku Dermacol aj v zahraničí, je jednoznačne vysoko krycí Make-up Cover, ktorý prerazil v 60. rokoch aj vo filmovom Hollywoode. Dnes sa predáva vo viac ako 60 krajinách sveta a objavili ho už aj najznámejší svetoví YouTuberi ako Tati či Jeffrey Star.

A hoci si mnohí dodnes spájajú Dermacol s make-upom, v ponuke značky nájdete kompletnú kozmetickú starostlivosť pre ženy aj mužov. Okrem kvalitnej pleťovej kozmetiky obsahuje aj prípravky na opaľovanie, sprchovacie gély, telové mlieka, peelingy, krémy na ruky a tento rok pribudol aj kompletný pánsky rad.

„V predajni nájdete viac ako 140 odtieňov lakov na nechty, 220 farieb očných tieňov, 75 odtieňov rúžov a leskov na pery, 12 druhov make-upu. V ponuke nechýba ani 16 parfumov pre dámy aj pánov a interiérové parfumové difuzéry,“ uviedla Beáta Slimáková, výkonná riaditeľka Dermacol Slovensko.

...treba zažiť!

Farby a vône je najlepšie otestovať priamo na sebe, zážitková predajňa Dermacol v OC Mirage je na to najlepším miestom. Ak ste ju ešte nestihli navštíviť, určite tak urobte ešte do konca júna a získajte zľavu 20 % na celý nákup. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Dermacol