Dnes sa žltozelení pobijú o pohárovú Európu, severná tribúna však zostane zatvorená


Foto: Dnes sa žltozelení pobijú o pohárovú Európu, severná tribúna však zostane zatvorená Foto: ilustračné

Už dnes o 17:30 hod. na štadióne v Žiline vypukne boj o pohárovú Európu, v ktorom nastúpia favorizovaní domáci hráči MŠK Žilina proti FC Nitra. Paralelne s týmto súbojom sa odohrá boj v rámci play-off aj v Trenčíne, kde domáci AS privíta MFK Ružomberok. Žilinských priaznivcov, ktorí podporujú klub zo severnej tribúny, dnes zarmútila správa o zatvorení tejto časti štadióna. Udialo sa tak po konzultácii s políciou.

„Po stretnutí s Policajným zborom SR a preskúmaní všetkých možných opatrení sa futbalový klub MŠK Žilina rozhodol uzavrieť severnú tribúnu pre domácich fanúšikov do konca aktuálnej sezóny. S vedením Ultras Žilina sa ešte uskutoční stretnutie, kde bude detailnejšie a obsiahlejšie vysvetlené stanovené rozhodnutie,“ uviedol futbalový klub na svojej webovej stránke.

Klub sme už doobeda požiadali o spresnenie dôvodu, odpoveď sme zatiaľ nedostali. Svoj podiel na tom majú pravdepodobne výtržnosti hosťujúcich fanúšikov počas zápasu s novým majstrom FC Spartak Trnava. Hosťujúci sektor, ktorý sa nachádza na rovnakej tribúne ako kotol domácich ultras, bol vypráznený.

Tí, ktorí majú permanentky na sever, si môžu požiadať o lístky na východnú a južnú tribúnu. „Držitelia permanentných kariet zo severnej tribúny dostanú po predložení karty v Pokladniach MŠK bezplatne vstupenku na južnú, resp. východnú tribúnu,“ dodal klub na stránke mskzilina.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu