Videooldies party s príchuťou Vianoc? Už v sobotu 2. decembra v žilinskom enjoyclube!


Foto: Videooldies party s príchuťou Vianoc? Už v sobotu 2. decembra v žilinskom enjoyclube!
Galéria: 6 fotiek

Viete aký je čas? Čas na OLDIES! Už v sobotu 2. decembra si struhneme Videooldies party s príchuťou Vianoc. Miroslav Kukoo Kukla je najbookovanejší retro video DJ a fenomén, ktorý to už v sobotu rozbalí u nás v *enjoyclub-e na Mariánskom námestí.

Video oldies mix party je mixom všetkého čo toto šialené obdobie prinieslo. Hudba, móda, videoklipy, hračky – jednoducho vychytávky 20-teho storočia.

Zober so sebou kolegov, kamošky, frajera, brata alebo zorganizuj pracovný vianočný večierok, na ktorý sa bude dlho spomínať. Pocestujeme spolu v čase evergreenov a bláznivo veselej hudby, ktorá ti nedovolí myslieť na nič seriózne.

Galéria: 6 fotiek

Atmosféru dokorení premietanie retro vianočných klipov, ktoré pôjdu ruka v ruke so súťažami o najviac retro kostým, o najvytrvalejšieho tanečníka či najstaršieho účastníka.

Nasaď na hlavu nátačky a rozošli faxom pozvánky na sobotu svojim kamošom. Čaká nás večer keby si spomenieš na Pedro žuvačky, disco gule, Bravo časopisy a ďalšie namotávky, ktoré ti ukážu, že Oldies party vie ponúknuť viac ako by si čakal - nebudeš chcieť aby prišlo ráno.


Galéria: 6 fotiek

Na party si môžeš spraviť fotky na počkanie do ruky, ďalšia dávka fotiek príde po party a s ňou aj FULL HD AFTERMOVIE, ktorý nahradí stratené spomienky. 

Odviaž sa a uži si párty v šialenom outfite, opráš nejaký oldschool kúsok zo šatníka mamy či otca a priprav sa na sobotnú Video Oldies Mix s DJ Kukoo *enjoyclub.

Pre info o ďalších akciách sleduj:
Facebook Enjoy Club
Instagram enjoyclub_za

Vstup na party je od 18 rokov.
Vstupné: 4€ 

Rezervácia stola na enjoyrezervacie@gmail.com alebo 0907 549 490
Potvrď svoju účasť v našej facebook udalosti ► https://goo.gl/D3UwEz



Miesto: enjoyclub Žilina
Dátum: 02.12.2017 - 22:15





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu