Žilina Warriors vstupujú do sezóny s najvyššími ambíciami, generálku zvládli na výbornú


Foto: Žilina Warriors vstupujú do sezóny s najvyššími ambíciami, generálku zvládli na výbornú
Galéria: 3 fotky

Síce s oneskorením, ale predsa. Pre pracovné a tréningové povinnosti sme museli posunúť zverejnenie krátkeho zhrnutia nášho vystúpenia v Poľsku.
V studenom a sychravom počasí nás čakala neľahká úloha - popasovať sa s ťažkým terénom a podmienkami, kedže po výdatných dažďoch malo ihrisko od ideálu ďaleko a rozmočený trávnik miestami pripomínal skutočným rybník.

Tieto ťažké podmienky vôbec nesvedčali passovej hre. Prvý, kto doplatil na nevyspytateľnosť mokrej lopty bol domáci tím. Hneď ich prvý drive skončil zachytením INT a vrátením do TD. O prvé body zápasu a aj Bojovníkov v sezóne sa tak postaral Jožko Dubeň #83. Túto akciu si môžete pozrieť aj na priloženom videu.
Zároveň to boli aj jediné body v prvom polčase, ktorý skončil 6:0 v náš prospech. Celý prvý polčas sa potom niesol v duchu dominancie obrán a série puntov na oboch stranách.


Druhý polčas už nebol iba súboj dvoch tímov medzi sebou. Ako tretí do partie pribudlo ihrisko, ktoré sa s pribúdajúcim časom menilo na bojový ring plný blata. Žilinský Bojovníci sa od úvodu prispôsobili zhoršujúcim sa podmienkam a úplne vypustili passovú hru a zamerali sa iba na behovú. Náš súper pokúšajúc sa otočiť výsledok a priebeh riskoval čoraz viac a vyústilo to do série INT a turnoverov, čím náš tím niekoľko krát dostal krátke ihrisko a možnosť skórovať. Útok tak dostal dostatok času a priestoru na vyskúšanie všetkých hier a hráčov.
Dominanciu našej obrany ozdobilo celkovo 6 INT a z toho dva vrátené do TD.



Skórujúci hráči: J.Dubeň INT+TD, Maroš Kočvara 2INT+1TD, Samuel Jurek 2INT, Matúš Medňanský 1INT. V útoku sa do štatistík zapísali QB Zoltán Kalmár 2 behovým TD a RB Matej Rakovan 1TD.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Žilina Warriors