VIDEO: V rukách policajtov skončil 74-ročný Žilinčan. Cez leto mal doškrabať cudzie auto


Foto: VIDEO: V rukách policajtov skončil 74-ročný Žilinčan. Cez leto mal doškrabať cudzie auto Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Ešte počas leta minulého roka došlo v Rajeckých Tepliciach k značnému poškodeniu osobného vozidla stojaceho na parkovisku. O situácii bola upovedomená polícia, ktorá sa následne dostala ku dôležitému kamerovému záznamu.

Na základe získaných dôkazov sa policajným príslušníkom z Obvodného oddelenia Policajného zboru Rajec osobu podarilo stotožniť. Obvineniu z prečinu poškodzovania cudzej veci čelí 74-ročný Žilinčan.

„Obvinený muž mal ešte koncom mesiaca august minulého roka v meste Rajecké Teplice poškodiť na zaparkovanom osobnom motorovom vozidle Dacia ľavý predný blatník, ľavé predné dvere a ľavé zadné dvere,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Gabriela Kremeňová.

Konaním podozrivého z majetkovej trestnej činnosti mala na vozidle vzniknúť škoda vo výške 1 434,36 eura. V súčasnosti je žilinský senior stíhaný na slobode. Ako na záver dodáva hovorkyňa Kremeňová, ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu