Neznámy vodič pod Strečnom vošiel pred nákladiak, z miesta nehody ušiel. Videli ste niečo?


Foto: Neznámy vodič pod Strečnom vošiel pred nákladiak, z miesta nehody ušiel. Videli ste niečo? Foto: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Na frekventovanej komunikácii prvej triedy I/18 na úseku pod Strečnom došlo v utorok 12. decembra v skorých ranných hodinách k nebezpečnej dopravnej nehode. Žilinská polícia teraz pátra po vinníkovi, ktorý z miesta ušiel.

Neznámy vodič vychádzal so svojím vozidlom z odstavnej plochy pod starým hradom na hlavnú cestu. Po tej práve išlo nákladné auto značky Volvo, ktoré už nedokázalo zabrzdiť a narazilo do prvého vozidla. Jeho šofér však nezastavil a z miesta ušiel, čím si nesplnil povinnosť účastníka dopravnej nehody.

Vodič Volva sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Ďalšie okolnosti ako aj presné príčiny dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Po neznámom vodičovi ako aj neznámom vozidle naďalej pátrame,“ priblížila polícia.

Ak máte akékoľvek informácie o vinníkovi nehody, alebo ste boli jej svedkom, kontaktujte políciu na linke 158, prípadne na akomkoľvek oddelení Policajného zboru alebo na oficiálnej facebookovej stránke.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu