Žilinská značka WFG reality opäť oslavuje víťazstvo v súťaži Realitná kancelária roka


Foto: Žilinská značka WFG reality opäť oslavuje víťazstvo v súťaži Realitná kancelária roka

K zvyšovaniu úrovne poskytovania realitných služieb už niekoľko rokov prispieva súťaž Realitnej únie Slovenskej republiky – Realitná kancelária roka. Tá už po štvrtýkrát udelila ocenenia za profesionálnu prácu realitných kancelárií pôsobiacich v jednotlivých regiónoch Slovenska.

Komisia porotcov, ktorú tvoria odborníci z oblasti práva, marketingu či personálneho manažmentu, oznámila jednotlivých víťazov na základe presne stanovených kritérií výberu.

Kľúčovými faktormi posudzovania realitných kancelárií boli referencie od klientov, úroveň poskytovaných služieb aj marketingová komunikácia spoločnosti. Komisia hodnotila tiež úroveň právnych výstupov, ochranu spotrebiteľa a manažment realitnej kancelárie.

Realitná kancelária WFG reality má na svojom konte už tretie ocenenie v poradí

WFG reality sa stala najúspešnejšou realitnou kanceláriou v Žilinskom kraji vďaka splneniu všetkých kritérií a získaniu najvyššieho hodnotenia v porovnaní s konkurenciou. Obhájila si tak svoje víťazstvá z posledných rokov.

„Veľmi si vážime a sme šťastní, že sme boli vyhlásení za Realitnú kanceláriu roka 2022 v Žilinskom kraji. Toto ocenenie je odrazom našej profesionálnej práce a vysokej kvality našich služieb. Chceli by sme sa poďakovať všetkým našim klientom za ich dôveru a podporu, ktorá nám umožnila dosiahnuť tento úspech. Je to pre nás zároveň záväzok, aby sme aj naďalej pracovali na poskytovaní najvyššieho štandardu služieb na realitnom trhu a aby sme sa ešte viac snažili posilňovať naše 3 piliere, na ktorých naša spoločnosť stojí – múdrosť, férovosť a neustály rast,“ reaguje na výhru majiteľ realitnej kancelárie Roman Kružliak.


WFG reality považuje za najväčšiu pridanú hodnotu svojej firmy tím profesionálov, ktorý ju tvoria. Len s ich efektívnou spoluprácou dokáže realitná kancelária dosahovať takéto úspechy.  S viac ako 15-ročným pôsobením na realitnom trhu sa opäť osvedčili ako lídri v odvetví, pričom ich silnou stránkou sú práve dlhoročné skúsenosti, ktoré úspešne využívajú v pri pomoci klientom.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok