Treba vidieť. Jablone kolaudujú a pozývajú na obhliadky hotových bytov


Foto: Treba vidieť. Jablone kolaudujú a pozývajú na obhliadky hotových bytov

Obľúbený bytový projekt v Bytči sa nachádza len 10 minút autom od Žiliny. V dňoch 8. a 9. decembra organizuje dni otvorených dverí.

Jablone vyrástli do krásy a prinášajú úrodu v podobe už hotových komfortných bytov, do ktorých môžete teraz nahliadnuť aj vy.

Interiér svetových značiek

Svetlé byty v Jabloniach potešia praktickými dispozíciami, priestrannými balkónmi na poschodiach, zelenými predzáhradkami na prízemí a v neposlednom rade vysokým štandardom interiéru. Už keď vkročíte do bytu, nemôžete prehliadnuť podlahy so štýlovým dreveným dekorom belgickej značky VITALITY.

Rovnako príjemný pocit budete mať aj z obkladov a dlažby od španielskej spoločnosti PAMESA CERAMICA, ktorá je najväčším výrobcom keramických produktov v Európe. Kúpeľniam dominuje zariadenie svetových značiek ako Hansgrohe či HÜPPE. Pridajte k tomu funkčné a elegantné interiérové dvere od výrobcu INVADO, úspornú rekuperačnú jednotku a vyjde vám, že o váš komfort je dokonale postarané.

Obhliadky hotových bytov

Hovorí sa, že je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť. O kvalitách svojho nového bývania v Jabloniach sa môžete presvedčiť na vlastné oči. Jablone sú k vám bližšie, než si myslíte. Zo Žiliny je to autom iba 10 minút, z Kysuckého Nového Mesta iba 18 minút.

Cestou si vyskúšate bezproblémové dopravné spojenie a na obhliadkach si pozriete hotové byty aj so spomínaným štandardom.

Prísť môžete napríklad v piatok 8. decembra alebo sobotu 9. decembra počas dní otvorených dverí. Jablone pripravujú pestrý program pre celú rodinu aj súťaž o kvalitný kávovar. Viac informácií nájdete na webe projektu už čoskoro.

Moderná mestská štvrť

Jablone zapustili svoje korene v Thurzových sadoch – na mieste, ktoré sa rozvíja ako plnohodnotná mestská štvrť s komplexnou občianskou vybavenosťou, technickou aj dopravnou infraštruktúrou. Do centra Bytče sa odtiaľ dostanete pohodlne pešo alebo na bicykli po novovybudovaných chodníkoch.

Priamo na dosah budete mať nielen Bytčiansky zámok a pešiu zónu, ale tiež škôlky, školy, úrady, obchodné strediská, zdravotnícke zariadenia, kino, knižnicu aj športoviská – skrátka všetko, čo patrí k mestskému životu. A rovnako blízko je to i do prírody.

Príroda všade navôkol

Stačí sa pozrieť okolo seba. Z jednej strany Javorníky, z druhej strany Strážovské vrchy a neďaleko aj nádherné Súľovské skaly. Z jednej strany rieka Váh, z druhej strany Hričovský kanál a len kúsok od vášho domu aj menšia riečka Petrovička. Krásne lesy plné stromov a vodné plochy, čo by kameňom dohodil – Jablone sa nachádzajú v pokojnom prostredí, kde ste zo všetkých strán obklopení prírodou.


Záruka špičkovej stavby

Realizáciu bytového projektu Jablone má na starosti renomovaná spoločnosť HANT Development prostredníctvom generálneho zhotoviteľa HANT BA. Obe spoločnosti patria do skupiny HANT, ktorá úspešne pôsobí na slovenskom trhu už od roku 2003. HANT v súčasnosti pripravuje aj ďalší známy bytový projekt v Trenčianskom samosprávnom kraji – Helenky v Považskej Bystrici.

Hotové komfortné byty, vysoký štandard interiéru, moderná štvrť Thurzove sady, ideálna poloha blízko Žiliny aj pokojné prostredie obklopené prírodou – to všetko robí z Jabloní atraktívne bývanie na úrovni krajských miest. Ako stvorené pre vás. 

Viac na jablone.sk.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok