Žilinské letisko navštívi kapela Scorpions. Vystúpia ako headlineri Topfestu 2024


Foto: Žilinské letisko navštívi kapela Scorpions. Vystúpia ako headlineri Topfestu 2024 Foto: Scorpions

SCORPIONS sú jednou z najvýznamnejších svetových rockových skupín posledných desaťročí, ktorá doteraz predala viac ako 120 miliónov nahrávok a odohrala viac ako 5-tisíc koncertov.  Počas svojej 50-ročnej histórie sa stali najúspešnejšou rockovou kapelou v Európe. Nespočetné množstvo strieborných, zlatých a platinových ocenení je len jednou stránkou príbehu Scorpions. 

Po toľkých rokoch žiadna iná rocková skupina ich kalibru nestojí na pódiu tak často ako rodení Hannoverčania. A budúci rok 27. júna sa opäť môžu fanúšikovia tešiť na ich famózny koncert na festivale Topfest.

„Sme veľmi radi, že naša misia bola splnená a vyhoveli sme prianiu našich fanúšikov. V roku 2022 sme spustili anketu o kapelách, ktoré by chceli vidieť hrať na legendárnom festivale Topfest. Kapela Scorpions je dôkazom toho, že pre mnohých slovenských fanúšikov je neodmysliteľnou súčasťou rockového sveta,“ uviedol Michal Krasňan, finančný riaditeľ Topfest Management. 

Nespočetné množstvo ocenení, hviezda na hollywoodskom chodníku slávy a ďalšie hity ako „Rock You Like A Hurricane“, „Still Loving You“ medzi inými. Ich doterajší úspech pôsobivo podčiarkuje vplyv, ktorý kapela SCORPIONS má na scéne rockovej hudby aj naďalej.



„V priebehu rokov sme veľakrát počuli ľudí povedať, že rock je mŕtvy. Ale stále existujú milióny skalných veriacich po celom svete, aby dokázali, že sa mýlia. Naši fanúšikovia sú najlepší na svete a sme radi, že sme ich našli aj na Slovensku,“ povedal spevák skupiny Scorpions Klaus Meine.

Nemecké rockové legendy Scorpions vydali minulý rok v poradí 19. štúdiový album Rock Believer. Výsledkom je 16 úžasných skladieb, z ktorých každá je jedinečná s charakteristickým štýlom pre Scorpions.

Rockoví nadšenci sa už nevedia dočkať, kedy sa legendárna skupina opäť predstaví slovenskému publiku. Najznámejšie hity SCORPIONS zaznejú na festivale Topfest vo štvrtok 27. júna 2023. Vstupenky na koncert rockovej legendy SCORPIONS sú v predaji v sieti Ticketportal.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu