Len 13-ročná Lucka, ktorá nedorazila do školy, bola nájdená


Foto: Len 13-ročná Lucka, ktorá nedorazila do školy, bola nájdená Foto: Facebook/Záchranný systém Slovensko - pátranie po osobách

Dievčatko ráno odišlo do školy, odvtedy ho nikto nevidel. Polícia zo Sučian vyhlásila pátranie po maloletej Lucii, ktorá je nezvestná od ranných hodín pondelka 6. novembra.

Len 13-ročná Lucia býva v okrese Martin. Meria približne 160 centimetrov a má strednú postavu. Spoznať ju môžete podľa krátkych svetlých vlasov s ružovou ofinou, ako aj podľa čierneho krúžku v ľavom uchu.

Dnes o 7:00 hod. ráno mala ešte telefonovať s mamou, pričom bola na ceste do školy. Tam však nikdy nedorazila. Na sebe mala oblečené čierne rifle, čierny rolák a čiernu károvanú bundu, ktorú môžete vidieť aj na fotografii. Obuté mala čierne tenisky značky Puma a na chrbte niesla batoh rovnakej farby aj značky.

„Ak uvidíte, nájdete hľadanú osobu ihneď volajte linku polície (158) a následne Záchranný Systém Slovensko - Pátranie po osobách +421 948 112 233,“ prosí na sociálnych sieťach záchranný systém.


Aktualizácia 18:00 hod.

Dievčatko bolo úspešne vypátrané, je doma a v poriadku. O ukončenie pátranie požiadala jej mama.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu